Prima zi la Târgul de Crăciun, un succes

3.857

În ciuda vremii ploiase, prima zi a Târgului de Crăciun a fost un succes. Peste 70 de elevi ai Școlii Gimaziale „Mihai Eminescu” Buhuși au cântat și au colindat în aplauzele a celor câteva zeci de părinți, prieteni și curioși prezenți în parcul din centrul orașului. Programul a fost închis de trupa de teatru de la Palatul Copiilor Buhuși, coodonați de prof. Ștefan Zaharia.

Miercuri, programul începe tot la ora 16:00, iar primii pe scenă vor fi elevii de la Corul Colegiului Tehnic „Ion Borcea”. După ei vor cânta preoții de la Corul Episcopiei Romanului și Bacăului, iar aceștia vor fi urmați de corurile parohiilor „Sfântul Gheorghe” și „Sfântul Neculai”, ambele din Buhuși.

Programul complet pe zile îl găsiți aici

Deși Primăria Buhuși a pus la dispoziție comercianților tarabe gratuite, aceștia nu s-au îngrămădit să le ocupe. Doar una singură a fost ocupată, de organizația locală TSD (Tineretul Social Democrat). Tinerii au oferit ceai, ciocolată caldă și vin fiert în schimul unor donații. Din banii strânși vor cumpăra alimente și dulciuri și le vor oferi unor familii aflate în nevoie, în ziua de Ajun.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here