Prima întâlnire a Asociației Spitalelor Municipale, Orășenesti, Monospecialitate

1.128

Ieri, 26.02.2022, a avut loc la Hotelul Marriott din București, prima întâlnire a Asociației Spitalelor Municipale, Orășenesti, Monospecialitate (ASMOMDC), organizație înființată in urma nevoii de răspuns la problemele curente pe care le intâmpină unitățile spitalicești reprezentate.

Cu această ocazie, au fost dezbătute aspecte cu privire la statutul Asociației, atragerea de fonduri europene nerambursabile de către spitale, nevoile de formare profesională și soluționarea problemelor întâmpinate prin împărtășirea bunelor practici.

Asociația va fi o platformă de sprijin a membrilor săi si profesioniștilor din domeniu, in relația cu Ministerul Sănătății, ANMCS, Casele de Asigurări Județene, s.a. Un rol central in activitatea Asociației va fi sprijinirea membrilor de a accesa fonduri externe nerambursabile, la întâlnire fiind invitați si specialiști de la fonduri-structurale.ro. La întâlnire au fost prezenți in jur de 60 de participanți, reprezentanți ai instituțiilor publice centrale, județene, directori de DSP, actuali si foști manageri de spitale, directori medicali, directori financiari contabili, specialiști din sistemul sanitar, profesioniști care si-au exprimat disponibilitatea de a împărtăși din experiența si activitatea lor.

Presedinte Asociatie
Ec. Silviu Rusu

Pentru relatii suplimentare persoana de contact:
Constantin Poiana / tel. 0722927235
mail : office@asociatiaspitalelor.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here