Prima expoziție a tânărului artist buhușean Ștefan Tistu poate fi admirată la Casa de Cultură din Buhuși

6.296

Sâmbătă, 18 noiembrie, holul principal al Casei de Cultură din Buhuși a fost gazda vernisajului „Linii și pete de creion”, prima expoziție personală a tânărului artist Ștefan Tistu, născut în Buhuși, absolvent al Universității de Arte „George Enescu” , Facultatea de Arte vizuale și Design.

Organizatorii au fost Galeriile de artă Sara Good Art, în colaborare cu Casa de Cultură Buhuși. Acest eveniment se anunță a fi primul dintr-o serie ce are ca scop promovarea tinerilor talentați din orașul Buhuși.

Principalul invitat a fost pictorul și criticul de artă Aurel Stanciu. Câteva zeci de buhușeni și băcăuani de toate vârstele au răspuns afirmativ invitației și au venit să-l încurajeze pe tânărul artist Ștefan Tistu. Cei prezenți au asistat și la un scurt recital la pian interpretat de surorile Alexia și Bianca Apostică.

Expoziția poate fi vizionată zilnic la Casa de Cultură Buhuși și prezintă lucrări de gravură, desen grafic, ilustrații artă digitală, portrete în creion- tehnică clasică dar și tehnică mixtă. Expoziția include tablouri și ilustrații realizate în tehnici mixte (tuș, liner, creion, diverse tehnici de gravură), concentrată mai mult pe desenul în creion atât tradițional, cât și digital, fiind instrumentul de bază al lucrărilor.

Vă invităm să dați LIKE paginii de Facebook Stefan Tistu – Artworks

 

 

15 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here