PREMIERĂ: Pacienți transferați de la SJU Bacău și SJU Neamț la compartimentul ATI din Buhuși

2.138

Premieră pentru Spitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși: pacienți transferați de la S.J.U. Bacău si S.J.U. Neamț la noul compartiment ATI non-covid din Buhuși.

„Este vorba despre doi pacienți non-COVID, un pacient cu BPOC exacerbat infecțios, cu necesar de ventilatie non-invazivă și un pacient cu ARDS sever fibroză pulmonară post infectare, negativat. Pacientii au fost internati la compartimentul ATI Non-COVID și se află sub supravegherea medicilor ATI, medicină interna și a altor specialiști din cadrul unitatii sanitare. În astfel de momente se vede rolul continuității pe specialitatea A.T.I.” – se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a spitalului din Buhuși.

 

1 COMENTARIU

  1. E foarte posibil ca transferul acelor pacienți de la SJU Bacău sau Neamț să se fi făcut și datorită supraaglomerării acestor spitale județene – ar putea spune vreun cârcotaș, dar trebuie recunoscut faptul că în ultima perioadă, grație investițiilor făcute, a unui management de calitate, Spitalul „Prof. dr. Eduard Apetrei” de la Buhuși a făcut pași mari înspre o calitate sporită a serviciilor medicale, lucru care, dacă va continua în acest ritm, ținând pasul cu noile tehnologii în domeniu, atrăgând medici de calitate, dezvoltând și noi specialități medicale, va așeza unitatea spitalicească buhușeană pe un loc de frunte pe harta medicală a regiunii. E un deziderat care, în contextul actual, pare a fi conturabil într-un viitor nu prea îndepărtat. Se zărește la orizont.
    Și să nu uităm de unde s-a plecat: cu ani în urmă, se dorea transformarea sa într-un spital staționar, ambulatoriu, ba chiar închiderea sa, în vremea guvernării Boc, așa cum fusese închis și spitalul de la Comănești.
    Felicitări!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here