Pompierii au potolit pofta de dezastru

1.953

Pompierii buhuseni si cei bacauani au sosit joi, în miez de noapte, în mare graba, pentru a stinge valvataia care a izbucnit în strada Tudor Vladimirescu, Buhusi, la nr. 109. Doua ore le-au trebuit pompierilor ca sa potoleasca pofta de dezastru a flacarilor. În cele din urma, interventia operativa a limitat posibilul dezastru la doar o suprafata distrusa de 70 m.p. de acoperis (anexe gospodaresti). „Cauza izbucnirii focului la aceasta casa construita recent a fost un efect termic al cosului de fum de la centrala care functioneaza cu lemne. Cosul nu a fost curatat sau n-a fost curatat corespunzator. Acest tip de incendiu ar putea fi un motiv de reflectie pentru multi proprietari de locuinte”, ne-a spus Ion Vasilache, seful formatiunii pompierilor din Buhusi.
Ion Fercu – desteptarea.ro

1 COMENTARIU

 1. Buna ziua.
  Problema este ca probabil taxa de coserit a fost incasata de catre CL si cei care au incasat aceasta taxa nu si-au facut treaba corespunzator. Vreti sa spuneti ca la fiecare casa de la care s-a incasat taxa de coserit, cei care au incasat taxa… au si curatat fizic toate cosurile ?

  Cred ca taxa de coserit ar trebui sa constituie si valoarea asigurarii locuintei pentru caz de incendiu.

  Acum ca se fac asigurari obligatorii de locuinte.. consider ca aceasta taxa ar trebui sa dispara…. fiind din punctul meu de vedere… daca nu se si face fizic curatirea cosurilor….. o taxa abuziva.

  Unele firme care fac asigurarile obligatorii pentru locuinte includ in pachet si asigurarea pentru incendiu.. valoarea suplimentara de plata fiind mai mica in unele cazuri decat valoarea taxei pentru coserit.

  Daca tot se incaseaza aceasta taxa… cei care o incaseaza ar trebui si sa curete cosurile de fum. Facand o paralela cu cele afirmate de seful formatiunii pompierilor ar rezulta ca :

  Acest tip de incendiu (ACEST TIP DE TAXA) ar putea fi un motiv de reflectie pentru multi proprietari.

  Ce ar fi oare sa procedeze locuitorii orasului precum fac cei care protesteaza impotriva pretului benzinei ? Se poate plati oare taxa de coserit cu fise de 1 ban ?

  Toate cele bune
  dr. ing. Rezmires Daniel

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here