Politistii buhuseni au sef nou

7.259

A fost instalat noul sef al politistilor buhuseni: inspectorul Ionut Patriche. Pentru noul comandant, orasul Buhusi si politistii pe care-i va avea in subordine nu reprezinta niste necunoscute, intrucât, desi a lucrat in ultimul timp la Serviciul Judetean de Investigare a Fraudelor, a fost, in urma cu putini ani, si politist la Buhusi.

Noul comandant a promis ca energiile sale vor fi centrate pe o tinta fireasca: respectarea legalitatii.

 

Ion Fercu

14 COMENTARII

 1. Are o misiune cam dificila mai intii va trebui sa faca curatenie (asa zisa) in curtea lor abia apoi sa incerce sa restabileasca cumva lucrurile si prin oras unde in ultima perioada de timp lucrurile au fost scapate cam tare din frau.
  Nu ne ramane decat sa ii uram bun venit si succes in noua activitate!!!!

 2. misiunea d- lui Inspector aici in or. Buhusi nu este dificila ,este foarte foarte dificila.Ar trebui sa puna ordine in serviciile care le are in subordine,sa ia in considerare reclamatiile cetatenilor,sa-si puna politistii din subordine la treaba iar pe cei de rutiera sai dezvete cu spaga.consider ca d-l Pristavu nu are ce cauta la servciu rutier.Este opinia mea personala.

 3. poate in sfirsit a venit cineva sa faca ordine mai ales in politie.sint niste corupti care bat crismele cit e ziua de mare.cind isi mai fac treaba ,daca ei sint beti crita.odata televiziunea antena 1 a prezentat un reportaj cu unul dintre ei sarind un gard de la politie ,mort de beat.nimeni nu a luat nici o masura,este in politie in continuare si bine merci primeste salar din banii pe care noi ii platim,pentru a tine niste nenorociti in functii pe care nu le merita.

 4. pacat caci sint si d-ni politisti care sint un exemplu pentru acest oras.buni familisti,buni cetateni ,care sint de respectat ,cum ar fi d-nu vizitiu ,d-nu pintilie ,dar ne miram cum nu au reusit sa-i corupa cei care detin puterea coruptiei si a nedreptatii .d-nu vizitiu este un politist cu capul pe umeri,un om care ne face cinste,nu o sa-l vedeti prin circiumi beat cerind sa i se dea un sprit din partea casei.urit,rusine celor care imbraca aceasta haina .si pretind ca slujesc dreptatea.

 5. ii uram succes d-nului comandant!daca adevarat vrea sa afle despre cei pe care ii va conduce ,va afla destule.aici este orasul corupt unde lege nu mai exista,doar politia o face ca in vestul salbatic.rusine sa le fie celor ce sint in cauza.doar asa ne putem spune oful ,ca cine va trebui sa afle ,va afla.

 6. va uram succes d-nule comandant!sa nu va murdariti cu coruptii din gradina d-voastra,datii afara sa vina oameni care sa faca cinste uniformei pe care o poarta,sa fie mindri ca pot face dreptate,nu toate jigodiile si toti alcolistii notorii .

 7. Sa-i aveti in vedere si pe cei care cersesc un kg de arpagic miercurea in piata si pe deasupra mai vin si cu rudele sa benefecieze de discount,si pe cei care bat apropouri la spaga( unii de la rutiera,se stiu ei bine) si pe cei care merg in timpul programului in circiumi sa traga lumea de limba( ca de realitatea e ca ei i-si dau drumul la limba,sic!!!)..
  Poate ii educati sa nu mai dea cu flit la omul care reclama ceva ci sa incerce sa-l ajute cumva.
  Succes !!!!!!

 8. De comentat se comenteaza dar adevarul nu e spus corect deoarece sunt si politisti profesionisti ,cara isi vad de treaba ,dar oamenii vad doar ce vor ei si sunt mereu nemultumiti indiferent de efortul depus de plitisti.

 9. foarte amuzante comentarii!! in cazul in care nu v-ati dat seama, toata politia e corupta. nu doar astia de la buhusi. personal, dintre toti politistii de la buhusi (aia care ii cunosc, ca nu ii stiu pe toti), eu il stimez pe domnul Pristavu. de cate ori m-a prins cu vreo abatere, mi-a atras atentia dar m-a lasat in pace. am vazut tot la rutiera si un baiat nou, tanar, care a iertat multe persoane care circulau pe balcescu pe sens interzis. cat despre cei care iau spaga, eu nu i-as acuza numai pe ei ci si pe cei care le dau spaga. mai sunt si unii… care sufera… si dau dovada de un tupeu prostesc ca deh ei sunt politisti. dar cea mai frumoasa faza a fost cand venea passat-ul cu semnalele luminoase si acustice pornite ca si cand ar fi avut vreo urgenta si a intrat la spalatorie. deja imi imaginez cum maine o sa trebuiasca sa le facem loc si la piata…

 10. Totzi politziti de la Buhusi sunt cinstiti si drepti ca in Biblie :))
  Curajosi nu mai spun, la limita extrema.
  Nu o sa vezi sa se ia de vriun copil care a ras mai tare pe strada sau cv de genul. Numai cu periculosi au ei contact…..sperie infractorii. Trebuie felicitati totzi de la sectia de politie Buhusi.
  :))=))):)):))>))+)) ………………………………..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here