VIDEO: Politistii au dat navala in blocul NATO

8.046

Politisti, însotiti de luptatori de la Serviciul de Interventie Rapida al I.P.J. Bacau si de jandarmi au descins vineri, în “blocul NATO” din Buhusi. Totul în baza autorizatiilor de perchezitie emise de Judecatoria din localitate.

Au fost perchezitionate sase locuinte si au fost ridicate, în vederea cercetarilor, mai multe bunuri susceptibile a proveni din savârsirea unor infratiuni de furt din locuinta si din societati comerciale, acte si documente de identitate care apartin unor victime ale infractiunilor de furt, precum si documente de identitate ce prezentau aparenta unor falsuri.

“A fost identificata o persoana care se sustragea cercetarilor iar sase persoane cu vârste cuprinse între 16 si 31 de ani au fost conduse la sediul Politiei Orasului Buhusi. Politistii efectueaza cercetari pentru documentarea activitatii infractionale a suspectilor, urmând a înainta unitatii de Parchet propuneri legale”, a declarat Narcisa Butnaru, purtator de cuvânt al Inspectoratului Judetean de Politie Bacau.

 

 

 

adevarul.ro

12 COMENTARII

  1. ce comentariu prost a putut sa faca ,,DNA,, probabil esti unul de-al lor de le tii partea ,hotii si cei certati cu legea nu plac nimanui nu doar primarului ,tiganii nu fac altceva decat sa fure sa cerseasca si cand ii trimiti la munca spun ca -s bolnavi ,sa puna spatele la munca si pe urma nu le mai arde de furat.

  2. Acolo s-ar impune saptamanala cate o actiune de acest gen ,ca mereu se aduna tot felul de elemente prin zona, care oricum nu fac alteceva decat sa se apuce de tot felul de faradelegi,e drept nu prea -i doreste nimeni la munca dar nici asa nu se poate sa sufere altii si la ei sa cante muzica si sa consume ( totul din furaciuni,talharii (nesesizate),cersetorie si alte faradelegi).

  3. Nu fac decat sa fure,sa cerseasca sa imputa strazile dar nici nu putem sa le dam locuri da munca cand oameni cinstiti nu au unul iar ei stau cersind mila cuiva.La asta s-a ajuns din cauza lor.

  4. eu sunt plecat in franta de 7 ani dar sunt din buhusi ,e adevarat ca tiganii ne fac de rusine oricind si oriunde,chiar si aici in franta … dar tot ce a gasit politia la ei aveti cuvintul meu  ca aici la gunoaie gasesti obiecte mult mai recente si in stare mai buna !!PPOLITIA are face bine sa gaseasca HOTI adevarati nu doar gainari de 2 bani 

    • MAI CIUCARDEL ESTI UNUL DE_AI LOR, DA MAI BINE A_TI FURA DE LA VOI SI SA NE LASATI PE NOI ASTIA DEOPARTE.TIGANU E TOT TIGAN SI DE PASTE

  5. Oricum,politia buhusi ar trebui sa se ocupe si de alti infractori(chiar si patroni),nu numai de tigani.De ex. D-l Andries Romeo de la firma Roan invest srl.Cine incearca o reclamatie impotriva d-lui andrires va vedea caeste dus cu presul.Pe cand tiganii daca nu au relatii ,politia este calare pe ei.Este adevarat ca nu sunt cheie de biserica dar sunt patroni in or. Buhusi care fac infractiuni economice destul de grave. Daca faci o sesizare pentru o eventuala infractiune economica aunui npatro din or.Buhusi,de la politia Buhusi ti se raspunde cu totul altceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here