Plantăm. Ne jucăm. Reciclăm.

4.962

afis ne jucam

În perioada 6-10 aprilie 2015, în Buhuși, Asociația Liber la Educație, Cultură și Sport București va derula un proiect care va avea ca obiectiv donarea a două amplasamente de joacă pentru copii. „Acordăm o atenție deosebită dezvoltării armonioase a copiilor, iar jocul în natură este o modalitate pe care trebuie s-o valorificăm. Aceste locuri de joacă vor fi amplasate în curțile Școlii Gimnaziale <<Mihai Eminescu>> și Gradiniței Nr. 6”, ne-a spus prof. Oana Șiclovan, liderul ONG-ului bucureștean.

Același interlocutor a adăugat; „Pe lângă donația celor două amplasamente de joacă, la execuția și montajul cărora vor contribui Primăria Buhuși și firma Roan Invest SRL, ONG-ul nostru va desfășura o sumă de activități la care vom implica mai mulți buhușeni. Astfel, vor fi trei zile dedicate reciclării creative prin ateliere organizate la școli din oraș și vecinătate, sub îndrumarea voluntarei noastre, Antoaneta Apetrei. Apoi, liceenii buhușeni se vor întâlni cu un invitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Bacău și vor descoperi regulile de bază pentru o reciclare corectă și în folosul comunității. De asemenea, elevii de la Școala Gimnazială <<Mihai Eminescu>>, împreună cu liceenii de la Colegiul Tehnic <<Ion Borcea>>, vor planta în curțile instituțiilor școlare 60 de puieți pe care i-am obținut prin colaborarea cu Regia Națioanală a Pădurilor ROMSILVA, prin Direcția Silvică Bacău. Aș dori să implicăm mai mulți voluntari din Buhuși în acest proiect, de aceea suntem deschiși colaborării. Cei interesați ne pot contacta pe adresele educatie.cultura.sport@gmail.com sau https://www.facebook.com/ educatie.cultura.sport.”

Ion Fercu

3 COMENTARII

 1. Asociatia Exista O Sansa Buhusi este o organizatie care implica munca voluntarilor ,drept pentru care suntem de acord sa ne alaturam initiativei.
  Pentru a afla cate ceva din ceea ce facem ne puteti gasi pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/pages/Asociatia-Exista-o-Sansa/337898752961759?fref=ts
  Daca doriti sa mergem cu demersull mai departe suntem dornici de implicare si daruire -motiv pentru care ne-am si lansat in comunitate.
  Mai timid,cu pasi mai mici pentru ca asa cum stim finantarea ONG-urilor nu este lucru usor.

  P.S. Am transmis acest mesaj la adresa de mail indicata, dar nu am primit nici un raspuns
  Sper ca asa sa fie cunoscuta intentia noastra..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here