Peste 3 000 de oameni aseară, la Zilele Orașului Buhuși

4.411

_MG_2292

Duminică, cea de-a doua zi de concerte din cadrul Zilelor Orașului Buhuși, a strâns peste 3 000 de oameni în fața scenei. Spectacolul a început la ora 18 și s-a terminat cu un foc de artificii aproape de miezul nopții.

Tineri talentați din Buhuși și din împrejurimi au dat startul petrecerii, la ora 18. Este vorba despre artiștii Clubului Elevilor Buhuși condus de prof. Mariana Barcan.

Nostalgicii muzicii ușoare românești au fost bucuroși să-i vadă pe scena buhușeană pe Oana Sârbu și Gabriel Dorobanțu. Publicul a aplaudat și a cântat alături de ei șlagărele de altă dată.

_MG_2256

_MG_2261

În jurul orei 21, spectatorii au râs în hohote la scenetele interpretate de Vasile Muraru și Valentina Fătu.

_MG_2259

Prezentatoarea zilei de ieri a fost buhușeanca Georgiana Păduraru. Spre finalul serii, solista a cântat și a încântat publicul cu vocea ei deosebită pe ritmuri de muzică populară.

_MG_2321

Jean de la Craiova a fost, pentru mulți, cel mai așteptat moment al serii. Deși mulți au putut să observe playbackul acestuia, menționând acest lucru în comentariile de pe pagina noastră de Facebook, publicul a cântat toate melodiile și atmosfera a fost una deosebită.

_MG_2336

felicitariUltimul, dar nu cel din urmă, a fost What’s Up. Artistul a făcut un show de zile mari iar publicul i-a fost alături. Prestația live și hiturile artistului au adus un plus de valoare reprezentației, făcând-o demnă de un „closing act” la Zilele Orașului Buhuși. Spre finalul recitalului i-au căzut pantalonii iar acest lucru tinde să devină un „trademark” de prost gust al acestui artist.

_MG_2382

Seara s-a încheiat cu un foc de artificii și cu promisiunea făcută de către primarul Ionel Turcea că Zilele Orașului Buhuși vor fi organizate în fiecare an.

Întreg show-ul a fost transmis în direct pe www.buhusi.net și a fost următit de 6 044 de persoane.

stat

Mulțumim tuturor care au recunoscut munca celor implicați în realizarea acestei transmisiuni live prin sutele de comentarii și aprecieri primite pe pagina noastră de Facebook

Streamingul a fost asigurat de către Top Telecom iar regia video a fost oferită de Axial Music.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here