Peste 250 de copii s-au întrecut la Crosul orașului Buhuși, ediția I

2.396

Peste 250 de copii de la școlile gimnaziale din Buhuși și din comunele Hemeiuș, Racova și Blăgești au participat astăzi la Crosul orașului Buhuși, ediția I.

Evenimentul sportiv a fost organizat la inițiativa prof. Mincioagă Teodor și a Școlii Gimnaziale „Ștefan cel Mare”, în colaborare cu profesorii de Educație Fizică de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Buhuși, Școala Gimnazială „Mihail Andrei” Buhuși, Școala Gimnazială Nr. 1 Blăgești, Școala Gimnazială „Ion Borcea” Racova, Școala Gimnazială „Grigore Tăbăcaru” Hemeiuș.

Competiția a fost împărțită pe 3 categorii de vârstă: Under 10, Under 12 și Under 15, separat pentru fete și băieți.

Câștigătorii au primit premii în bani, diplome, medalii și tricouri din partea Primăriei Buhuși, Protopopiatului Buhuși, DDD Serv, DJTS Bacău, Academiei Olimpice, filiala Bacău.

La eveniment s-a alăturat și Intersport Bacău, care a ajutat cu logistica și a oferit vouchere de reducere 20% tuturor participanților.

Clasament
Under 15 (1200m): Fete: 1-Cojocaru A., 2-Pavel E., 3-Spătaru I. / Băieți: 1-Lupu C, 2-Jitaru E., 3- Itigan M.
Under 12 (800m): Fete: 1-Laslău M., 2-Țuca B., 3-Stoian L. / Băieți: 1-Ghidu V., 2-Ciubotaru G., 3-Nedelcu A.
Under 10 (600m): Fete: 1-Igănescu I, 2-Săndulache R., 3-Turcea B. / Băieți: 1-Pătrășcanu D, 2-Mihălechioaiei A, 3-Enea I.

Circulația a fost oprită pe traseul de 1200 de metri, iar buna desfășurare a fost asigurată de Poliția Buhuși, Poliția Locală Buhuși, Jandarmeria și Spitalul Orășenesc Buhuși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here