5 COMENTARII

  1. Si mai avem si sensuri unice, caci orasul e mare, si parcari deloc, dar starzi cu gropi si sens unic, numai ca legea e pentru prosti, adica pentru cei care au votata, angajatii primariei care au masini nu cunosc semnele de ciculatie, intra si ies pe aceea strada cu sens unic.RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Cate amenzi le-a dat politia, nici una, sunt de la primarie, prostimea inghite.

  2. Da politia rutiera e la caldura sau daca nu e la Restaurantul Harmony la o friptura achitata de un sponsor,sau poate la Penny la cumarat marfa ietina (apa minerala Kristall)si proasta cere e apoi revanduta la un magazin ( oare are factura,va spun eu nu ca penny nu da factura doar bon de casa).

  3. reguli de circulatie exista ca sa fie incalcate.acum in poze se vede doar masini de marfa care cum necum trebuie sa livreze marfa.dar de ce nu puneti pozele cu smecherii nostri care fac ce vor cu masinile:parcari aiurea,circulatie pe contrasens,raliu pe drumul de la elegant la hotel la runc,etc.parearea mea ca aceste lucruri tin de politia comunitara dar ei sunt doar de decor ca iau salariul absolut degeaba.ar trebui o emisiune televizata la care sa ne spuna autoritatile locale care sunt atributiile lor si ce realizari au.

  4. In primul rand se numeste Politia Locala,si la cati oameni are este de inteles ca nu poate face fata problemelor. Daca vrei sa vezi totusi realizarile Politiei Locale te poti interesa  la Primarie.Te asigur ca sunt f multe realizari. Nu mai spun ca  acesti Politisti Locali mai fac si serviciu cu Politia Nationala.Nu judecati in lipsa de cunostinta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here