Operatorul de salubritate suspendă colectarea gunoiului pe raza orașului Buhuși

4.830

Începând de mâine, 1 iunie, operatorul de salubritate va suspenda colectarea gunoiului din Buhuși.

„Din discuțiile cu reprezentanții firmei, înțelegem că se dorește modificarea prețului serviciului întrucât prețul plătit de noi nu le acoperă cheltuielile. Este just că prețurile au fost stabilite la valoarea anului 2007 și înțelegem punctul de vedere al operatorului de salubritate, dar orice modificare a prețului din contract poate veni doar în urma unei hotărâri judecătorești în acest sens. Nu putem încălca legea. Săptămâna viitoare vom putea contracta un alt operator până la rezolvarea situației.” – a scris primarul Zaharia pe pagina sa de Facebook.

 

7 COMENTARII

 1. Sa plateasca cei ce sunt de acord.
  Daca cineva nu este de acord, adica nu isi permite sa mai dea bani pentru colectarea gunoiului, Primaria sa puna acesti bani. Daca Primaria nu poate sa plateasca, primarul sa-si depuna mandatul, pentru ca asa este normal intr-o democratie adevarata.Si asa taxa s-a marit, iar cei ce au platit pana la 31 martie 2018, nu au beneficiat de reducere 10% la gunoi, asa cum s-a tot facut reclama.Alt aspect: cand s- incheiat contractul, probabil s-a facut o licitatie, iar acum sa schimbi regulile “in timpul jocului’ nu este normal. Cine a gresit sa plateasca, sau sa-si prezinte demisia. Asa este corect, daca privim lucrurile logic si normal.

 2. Domnile primar orasul se va numi micul Napoli in acest caz…daca colaborati cu un operator de 11 ani, operator cares-a achitat in totalitate de obligatiile din contract nu cred ca e ok sa ii dati ci sutul in fund ca nu isi acopera omul costurile…sau aveti un alt operator mai bine situat politic ???…o intrebare simpla domnule Zaharia…cat era un salariu acum 11 ani ???…cat era o paine sau un litru de motorina ???

  • Pe de alta parte noi platim la Buhusi ENORM!! 10 LEI DE OM PE LUNA. De ce in alte parti e mult mai ieftin?

 3. Intrebarea mea este: de ce nu s-au luat masuri din timp pentru renegocierea contractului, astfel incat la data incheierii lui sa avem operator de salubritate???
  Domnule Zaharia, aveti o groaza de consilieri, secretare, specialisti de tot felul in subordinea dumneavoastra. Nu cred ca e normal sa se intample asa ceva, mai ales acum cand temperatura aerului poate ajunge si la 30 de grade Celsius.

 4. Operatorul de gunoi in loc sa stimuleze investitiile si sa urmareasca eficienta curselor de gunoi ( cat de des vine masina de gunoi sa-l ridice , care este greutatea gunoiului !!!) este mult mai usor sa creasca pretul la gunoi . Se doreste din nou sa ne pacaleasca cu cresterea pretului in speranta unor profituri f mari. Masinile sunt f. vechi si ineficiente , oamenii responsabili cu aceasta gestiune nu sunt performanti.
  D-le primar schimbati operatorul de gunoi , ne dorim un operator de colectare a gunoiului cu un parc auto eficient , modern cu salariati echipati corespunzator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here