OPC verifică situația cornurilor de la Grădinița nr. 6 în urma scandalului iscat pe Facebook

3.986

Inspectorii Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Bacău  au venit astăzi la Gradinița nr. 6 din Buhuși pentru a ancheta scandalul iscat pe o pagină de Facebook cu privire la un corn mucegăit primit de un elev.

În cursul zilei de ieri, părintele unui copil de la grupa mică a venit a grădiniță cu un corn mucegăit, susținând că i-a fost dat copilului ieri, 26 septembrie, deși expirase în urmă cu 6 zile. Termenul de valabilitate este de 48 de ore.

„Nu vreau să mă pronunț despre cazul de ieri, dar pot să vă zic că mai mulți părinți ne-au spus că vinerea scot din ghiozdan cornurile și laptele primit de elevi în cursul săptămânii. Unele sunt uitate în bănci și se pot încurca foarte ușor. Firma care le aduce și-ar face singură rău aducând produse expirate, iar noi nu putem să verificăm 1000 de cornuri pe zi. Reprezentanții OPC au fost astăzi la noi și ne-au chemat la Bacău vineri, pe 29 septembrie.” – a spus directoarea Școlii „Mihai Eminescu”, instituția de care aparține Grădinița nr. 6, prof. Oana Mălinici.