Omul de afaceri Cornel Avrumutoaie a decedat la 48 de ani

9.389

hotel runc
Administratorul societatii buhusene SC Coreti Serv SRL, Cornel Avrumutoaie, a fost gasit fara suflare in dimineata zilei de 15 ianuarie, in apartamentul sau din municipiul Bacau. Fost asociat al primarului de Buhusi, Ionel Turcea (PSD), Avrumutoaie a murit – cel mai probabil – in urma unui infarct. Impreuna cu edilul buhusean, patronul SC Coreti Serv SRL a construit Complexul Runc, unde firma primarului Turcea are in proprietate restaurantul, in timp ce Avrumutoaie detinea hotelul.

Primarul Turcea, fostul asociat al lui Avrumutoaie, a declarat pentru Buhusi.NET ca “nu am cuvinte. Nimeni nu se astepta la asa ceva. Vreau sa transmit sincere condoleante familiei si le doresc putere sa treaca peste acest eveniment groaznic.”

SC Coreti Serv SRL avea ca domeniu de activitate constructii de drumuri si este responsabila pentru mai toate asfaltarile din ultimii ani din Buhusi.

“Era unul dintre cei mai calmi oameni pe care ii stiam. A ajutat multa lume si mereu era cu zambetul pe buze. Dumnezei sa-l ierte.” – ne-a declarat un apropiat.

Citeste si articolul Spuneti-i lui Cornel ca-l iubim

11 COMENTARII

  1. Acum 20 de ani mi-a fost inginer la SC Drumuri SA Bacau un om deosebit si foarte calm si calculat in meseria lui .A fost omul care avea grija de angajatii lui.
    Dumnezeu sa-l ierte

  2. Este atat de tragic si trist ce s-a intamplat incat cu greu putem accepta sau intelege. A fost un om atat de bun, de altruist, de manierat, de corect incat probabil nu l-am mai meritat si de aceea Dumnezeu l-a luat de langa noi atat de fara veste.
    Sa dea Dumnezeu putere familiei si celor apropiati sa treaca peste aceasta pierdere inexplicabila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here