Omul de afaceri buhușean Mihail Lupu, dispărut fără urmă

6.622

Lupu-2

foto: informatorulmoldovei.ro

Omul de afaceri Mihail Lupu, fost candidat la primăria Buhuşi, este dat dispărut în condiţii dubioase. Familia spune că nu mai ştie nimic de el de 10 zile. Ar fi dispărut după o discuţie în noapte cu asociaţii din firmă. Ciudat este că deşi trebuia să vândă firma, a ajuns să o cedeze cu titlu gratuit. Este vorba despre două ferme de pui în Târgu Frumos și o fabrică de nutrețuri în Buhuși.

Ar fi plecat de acasă, de lângă soţie, cu planul de a-şi vinde afacerea. Dar fi ajuns să o cedeze cu titlu gratuit. Şi apoi nimeni nu ar mai fi aflat nimic de el.

De atunci au trecut zece zile. Pe Mihail Lupu soţia l-a căutat peste tot. E fost candidat la primăria Buhuşi şi om de afaceri recunoscut în Moldova. Familia se gândeşte la ce e mai rău. 

Avocaţii se vor întâlni curând cu asociaţii. Cel care ar fi preluat gratuit acţiunile lui Mihail Lupu e în Ungaria şi nu a putut fi contactat. Ar fi cedat deja firma unui investitor care crede că afaceristul ar putea fi plecat în Anglia, unde avea alte proiecte.

3 COMENTARII

  1. Domnule Razmires l-ati laudat pe dl. Lupu ca fiind cea mai ” destupata” ,cea mai progresista minte pe care o putea avea in acel moment electoral (2012) vreun candidat la primaria Buhusi . La acel moment ii prezentati afacerea domnului Lupu ca fiind cea mai european gandita si derulata dupa planuri nu profesioniste ci mesianice , de-ti venea sa te duci sa-l votezi cu mainile si picioarele. Ce sa mai zic de dvs , care dupa ce electoratul v-a acordat incredere si ati iesit “in fata “ocupand un loc in “parlamentul” buhusean ,apoi , cu explicatii elucubrante demne de iluzionismul ieftin din balciurile de odoinioara ati aratat aceluiasi electoral spatele (poate pentru ca v-ati dat seama ca n-aveati fata) ati demisionat fara sa fiti macar o zi in aceasta adunare deliberativa . Iata de ce in acest moment de cumpana pentru dl. Lupu ,dvs. nici macar ironie la adresa lui nu aveti voie sa aratati , fiti mai ponderat si rezervat cum sta bine unui fost sustinator , unui fost coechipier . In rest sa dea cel de sus ca dl Lupu sa iasa cu bine din aceasta situatie si sa ne revedem cu Mihai cat mai curand.

  2. Salut. Pe mihai il apreciez. Daca va uitati la art cu aprobarea hcl, apare si el in poza. Asta era intrebarea. Legat de demisie… puteti corecta….fortare de demitere…. dar asta e alta problema… toate la timpul lor vor fi lamurite, la fiecare dupa gradul lui de implicare…. am rabdare. Despre Mihai nu mi-am scimbat parerea este exact aceeasi ca in fosta campanie in care l-am sustinut… desi stiam si eu si el ca sansele erau f mici. Toate cele bune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here