OFICIAL! PSD și-a desemnat candidatul la Primărie!

6.658

zaharia

În cadrul ședinței Biroul Orășenesc PSD Buhuși de ieri, 23 martie, a fost oficializată candidatura lui Vasile Zaharia pentru postul de primar, tranșându-se, astfel, orice alte discuții / dileme pe acest subiect.

Actualul administrator public și-a zdrobit posibilii viitori contracandidați într-un sondaj ce a avut loc în orașul Buhuși luna trecută, peste 50% din cei intervievați alegându-l pe el dintr-o listă de 12 persoane.

Vasile Zaharia, inginer constructor de meserie, a ocupat funcția de viceprimar în perioada 2004-2014, iar din 2014 este Administrator Public în cadrul Primăriei Buhuși. 

vasile-zaharia„Am decis să accept această propunere venită din partea PSD Buhuși în ideea că trebuie să continuăm implementarea programului de dezvoltare a orașului în perioada 2016-2020. Există o viziune vis-a-vis de acest proiect și consider că, având în spate o experiența de 12 ani, pot implementa și dezvolta noi proiecte pentru orașul Buhuși, pe toate domeniile: social, infrastructură și, foarte important, economic. Sunt foarte multe lucruri de înfăptuit și la capitolul disciplină civică, educație, cultură și sport.”  – a declarat Vasile Zaharia după ședința de ieri.

Funcțiile executive avute în acești ultimi 12 ani îi permit să spună că este la curent cu toate problemele orașului: „Prin natura funcțiilor am intrat în contact cu mai toți cetățenii și le cunosc problemele. Cred că, în bună măsură, pot fi rezolvate și cele rămase.”

Tot în cadrul ședinței de ieri, membrii PSD au fost îndemnați să facă propuneri pentru listele de consilieri locali. Ele vor fi discutate și finalizate, cel mai probabil, săptămâna viitoare.

Ca și planuri de viitor, Vasile Zaharia spune că „una din preocupările viitorului CL va fi aceea de a crea condiții mai bune pentru tinerii absolvenți și pentru a-i putea ține în oraș. În același timp, așteptăm ca tinerii să aibă mai multe inițiative civice și se implice mai mult în viața socială, pentru sunt o parte foarte importantă a orașului în care trăim cu toții.”

Deși mai este doar o lună pâna la termenul limită de depunere a dosarelor de candidatură, situația de la Buhuși este în aer. În afară de Vasile Zaharia (PSD), un singur alt candidat și-a exprimat oficial dorința de a întra în cursă – Daniel Rezmireș, din partea partidului M10.

14 COMENTARII

 1. Din pacate sau fericire, imaginea psd-ului este foarte proasta, depinde din ce unghi priveste fiecare si datorita acestui fapt nu va ajunge primar.
  Am o simpla intrebare de pus:Dansul a afirmat ca problemele orasului sunt enorme si s-au acutizat si multe din acestea nu au putut fi rezolvate cat a fost viceprimar si administrator public, deci fiind in echipa care a tinut fraiele orasului, cum le-ar putea gestiona,daca eventual, ar ajunge primar?

 2. Pleaca dracu,vine tasu’,pleaca ai nostri,vin ai nostri,voi ramaneti tot saraci ca prostii!!Incredibil,orasul ala e condus numai de incompetenti si acaparatori.Atat timp cat imbecilii care care nu traiesc decat din ajutor social si alocatia de pe urma purandeilor merg la vot,orasul va arata dupa chipul si asemanarea lor,adica varza!Chiar nu se gaseste nimeni in afara de Turcea si camarila lui sa conduca acest oras?

 3. Daca este potrivit ca eventual primar,de ce nu este potrivit si acum cand este admnistrator public si cand a fost viceprimar.pentru a rezolva problemele orasului.
  Iar in ce priveste candidatura domnului Rezmires, dumnealui este mai degraba vocal decat ar fi ca bun primar,si argumentez, cand a fost ales ca si consilier, in loc sa rezolve problemele orasului, a fugit ca un las si dadea sfaturi de pe margine. Este un teoretician bun si atat.

 4. D-le Zaharia,
  Impreuna cu echipa din care a-ti facut parte si faceti parte nu a-ti realizat nimic, iar decizia nu mai este una politica ci mai degraba una morala , am vazut numai minciuni , ai incurajat minciuna si prejudecatile morale.Cred ca este cazul sa va dati la o parte.

 5. dle Zaharia ati gresit cand ati vorbit de experienta dvoastra in primarie pentruca nu va avantajeaza.Si stiti de ce pentru ca nu ati facut mai nimic,sau nu se vede sau ati facut doar pentru dvoastra.
  Aceasta perioada de 12(respectiv 16 pt dl Turcea) ani in primarie v-a transformat in niste persoane cu probleme penale,fara simtul realitatii,care credeti ca puteti manevra votantii din buhusi la nesfarsit.Nu bag mana in foc ca nu va fi asa si anul acesta.Din pacate avem in jurul nostru persoane care depind de primarie si pe care ii puteti folosi.Stim asta..DAR MAI STIU CA NU PUTEM FI PEDEPSITI LA NESFARSIT.Chiar nu se vede ca nu s-a schimbat nimic in acest oras.Chiar nu vreti sa vedeti intrarea in orasul Buhusi cu cladirile infecte,transeele din poarta fabricii prin care ne-am plimbat atata timp, groapa de gunoi imensa situata in drumul catre singurele puncte turistice ale orasului Manastirile Runc si Ciolpani,stradute dintre blocuri neasfaltate de 16 ani(lista continua) .O sa-mi fac un blog personal si in fiecare zi voi scrie despre fiecare strada din acest oras.Sper sa gasim impreuna cu buhusenii pana la alegeri plusurile si minusurile dvoastra.Daca vor fi mai multe plusuri inseamna ca meritati sa iesiti primar.Daca veti aduna mai multe minusuri cred ca nu veti iesi primar dle Zaharia

 6. Mai bine plecati cu totii si ne lasati pe noi cetattenii sa facem administratie si sa curatam orasul.Este o cocina peste tot, o mizerie de nedescris, strazi mai rele ca la tara, fosta sera de pe Siretului s-a transformat in groapa de gunoi, zilnic, aduc intre 5-6 masini de gunoi si le rastoarna in curte, pana acum o saptamana le dadea foc. Este groaznic, de neimaginat.Rusine sa va fie.Noi platim taxe pentru ce?Nimic nu se vede in orasul asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here