Ofensiva buhuseana de primavara

1.518

Edilii buhuseni au pornit in tromba cu activitatile specifice primaverii. Pe toate strazile reabilitate in ultimii ani au fost reinnoite marcajele rutiere. Pe strazile Ion Borcea, Al.I. Cuza, Voioaga, Tineretului (spre Letcana) au inceput sau vor incepe in curând „plombarile” in asfalt. Accesul in fosta rampa de gunoi din Chebac va fi interzisa si prin amenajarea unei bariere speciale. Pentru depozitarea gunoiului de grajd a fost amenajata o platforma in zona Tudoreni. O alta platforma de acest gen va fi amenajata in zona de jos a orasului. Lupta cu gunoaiele are frontul sau principal pe strada Letcana, unde, intr-o veselie, buhusenii au depus gunoaie de tot felul. In zonele centrale ale orasului, mai ales, s-a incercat sa fie sterse urmele vandalilor, montându-se noi cosuri de gunoi.

„In curând, spune viceprimarul Vasile Zaharia, strada Mihai Eminescu va fi una a trandafirilor, caci vom planta aici 200 de fire de trandafiri. Alte 5.000 de panselute vor fi rasadite pe strazile principale”. Nota bene, un partid pe care nu vrem sa-l nominalizam, pentru a nu stârni si mai mult vrajba electorala, a iesit cu voluntarii la maturat si greblat. Cum târgul este relativ mic si numarul de candidati pentru functiile de primar si consilieri sunt câta frunza si iarba, estimam ca daca toti pofticiosii de fotolii comunitare ar iesi la maturat/greblat, cel putin pâna la alegeri orasul ar arata ca-n povesti.

Ion Fercu
desteptarea.ro

1 COMENTARIU

  1. Foarte frumos si sper ca intro zi Buhusu sa devina iar un oras al trandafirilor, dar cel mai mult mi-as dori ca primaria sa i-a atitudine fata de cei care fac mizerie pe strazi si sa dea amenzi celor care arunca gunoaie pe strada si mananca seminte in fiecare seara pe bancile din centru si arunca cojile pe jos. Suna urat dar o parte din buhusenii nostrii nu stiu sa respecte acest oras si cred ca nu se respecta nici pe ei insusi penntru ca le place sa traiasca in cocina, nu intr-un oras curat. Tot respectul pentru cei care stiu ce este ala cos de gunoi, si tot dispretul pentru cei care arunca ambalaje pe jos si mai si distrug cosurile de gunoi ( apropo oare ce le-o fi facut cosurile alea de gunoi de le devasteaza in halul asta? sau le fura?)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here