O nouă specializare cu paturi la Spitalul „Prof. dr. Eduard Apetrei” Buhuși: Ginecologie

1.676

Conform unul comunicat al conducerii spitalului buhușean, în curând, spitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși va avea o specialitate nouă cu paturi.Este vorba despre specialitatea Ginecologie, care va funcționa ca și compartiment cu 4 paturi.

„Răspundem astfel solicitărilor pacientelor noastre și personalului medical care deservește această specialitate. În această specialitate există doi medici (1 medic primar și 1 medic specialist). Organizarea spațial-funcțională și circuitele funcționale corespund cerințelor Ordinului M.S. 914/2006 cu completările ulterioare, pentru aprobarea normelor privind condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească un spital în vederea obţinerii autorizaţiei sanitare de funcţionare.” – se mai arată în comunicat.

Compartimentul Ginecologie va beneficia de condiții hoteliere corespunzătoare, aparatură medicală corespunzătoare (ecograf, histeroscop explorator, EKG, monitoare de funcții vitale, concentratoare mobile de oxigen, aspirator de secreții, paturi cu bare laterale de susținere și segmente rabatabile, buton de alarmare asistență la fiecare pat, etc.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here