O nouă proiecție de film: A STAR IS BORN (2018)

1.675

Primăria Buhuși, prin Casa de Cultură „Elisabeta Bostan”, în parteneriat cu Cinema Nomade, vă invită la proiecția filmului A STAR IS BORN (2018), un film de Oscar cu Lady Gaga si Bradley Cooper in rolurile principale.

Proiecția va avea loc sâmbătă, 28 august, ora 20:30, pe Stadionul 1 Mai. Intrarea este liberă.

Tragica poveste de dragoste este centrată în jurul muzicianului Jackson Maine (Bradley) care o întâlneşte pe tânăra aspirantă Ally (Lady Gaga) şi se îndrăgosteşte pe loc de ea. Deşi nu mai spera să devină cântăreaţă vreodată, Ally cucereşte publicul imediat, după ce Jack o convinge să urce pe scenă, la unul dintre concertele lui. Pe măsură ce cariera lui Ally ia amploare, povestea lor de dragoste se deteriorează, iar Jack se simte tot mai singur în interminabila lui luptă cu demonii interiori.

Din 19 octombrie, „S-a născut o stea” aduce împreună pe marile ecrane doi dintre cei mai apreciaţi artişti ai momentului: pe actorul Bradley Cooper, nominalizat la Oscar şi superstarul Lady Gaga, aflată la primul ei rol principal major. Totodată, producţia reprezintă debutul lui Cooper în postura de regizor. (cinemagia.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here