O nouă campanie de sterilizare a câinilor

1.611

IMG_5559

Pe blogul R.A.R. Bucureşti, O.N.G. dedicat protecţiei câinilor din România, Anda Popescu, manager al asociaţiei, scrie despre experienţa fericită, din iunie 2013, a activităţii de sterilizare a câinilor maidanezi din Buhuşi.

Între altele scrie: „Buhuși este o poveste de succes şi arată cum un grup uimitor de medici veterinari, sponsori fideli şi generoşi, precum şi angajamentul comunităţii locale pot face minuni pentru animalele aflate în nevoinţă”.

Atunci au fost sterilizate 156 de animale (câini şi pisici). R.A.R. şi-a manifestat disponibilitatea de a reveni în Buhuşi, în perioada 28 septembrie –1 octombrie, pentru a steriliza încă 150 de câini şi pisici.

„Costul sterilizărilor va fi suportat de «Walk 4dogs community», o asociaţie olandeză care organizează acţiuni prin care se strâng fonduri, dar şi de Antoinette Rapone, din SUA (Montana)”, ne-a spus prof. Mariana Sava, de la Colegiul „Ion Borcea”, care, împreună cu liceenii, în parteneriat cu Primăria Buhuşi, a gestionat activitatea din iunie. „Administraţia locală, ne-a spus primarul Ionel Turcea, va sprijini şi acest nou proiect”.

Ion Fercu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here