O fetita a cazut de la etajul al treilea

2.352

Un copil de 3 ani din Buhusi s-a strecurat intre gratiile balustradei si s-a prabusit pana la parter. Micuta s-a ales cu mai multe fracturi, insa medicii spun ca a avut mult noroc si ca se va reface complet.

O fetita de numai trei ani, din orasul Buhusi, poate spune ca s-a nascut a doua oara. Ieri, copila a cazut de la etajul trei al blocului in care locuieste. Iesise din casa cu intentia de a merge afara la joaca impreuna cu ceilalti micuti de pe scara. La un moment dat s-a strecurat printre gratiile balustradei si s-a prabusit in gol pana la parter.

Totul s-a petrecut sub privirile ingrozite ale unei vecine care n-a mai apucat s-o prinda. „Eu urcam si am vazut-o ca vrea sa treaca de bare. I-am spus sa stea cuminte. S-a invartit si a cazut. N-am putut s-o prind ca eram cu fetita mea in brate“, povesteste Liliana Chirila. Vecinii au sarit imediat sa-i acorde primul ajutor, au pus-o intr-o masina?i au dus-o la spitalul din oras.

„Am auzit strigate si cand am iesit vecina era cu fetita în brate. Plangea tare si am dus-o la urgente. Eu cred ca a vrut sa iasa afara si s-a uitat dupa sora ei printre bare. A alunecat si a cazut“, spune Ana Maria Carlan, vecina.
De la Buhusi, micuta a fost transportata cu o ambulanta la Spitalul de Pediatrie din Bacau. Medicii de aici s-au mirat ca a scapat cu viata dupa ce a cazut de la aproape zece metri.

Are fracturi craniene

„A venit in urgenta un copil de 3 ani care cazuse de la etaj pe casa scarilor. Copilul prezinta politraumatisme la nivelul capului. Are mai multe fracturi craniene si ramane internata. Norocul a fost foarte mare daca ne gandim la distanta si la planseul dur cazatura putea sa fie mortala“, a spus Aurelia Taga, managerul Spitalul de Pediatrie.

 

adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here