O fată de 16 ani din Buhuși, dată dispărută acum 2 zile, a fost găsită în trenul Bucureşti-Timişoara

3.220

La data de 29 noiembrie a.c., poliţiştii din Buhuşi au fost sesizaţi de o femeie de 61 de ani, din localitate, cu privire la dispariția unei minore de 16 ani. În actul de sesizare, femeia a declarat că minora de 16 ani se afla în plasament la domiciliul acesteia, iar în jurul orei 15.00 ar fi plecat de acasă motivând că urma să meargă la cumpărături însă nu a mai revenit.

Ulterior, femeia ar fi încercat să ia legătura telefonic cu minora, însă nu a reușit, deoarece acesta nu i-a mai răspuns. Au urmat mesaje din partea acesteia prin care ar fi precizat că ar fi fost ţinută într-o locaţie necunoscută, fără voia ei. În urma primirii sesizării, poliţiştii au demarat activități ample investigative şi de căutare a minorei care a fost dată în urmărire naţională.

Poliţiştii au clarificat situaţia minorei. Aceasta a fost depistată în trenul Interregio Bucureşti- Timişoara şi nu a fost victimă a niciunei infracţiuni. Activităţile specifice de căutare au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, Brigăzii Operațiuni Speciale Bacău, iar în activităţi au fost angrenaţi şi poliţişti din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Olt, Teleorman, Dolj, Mehedinţi şi cei ai Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Craiova.

Comunicat IPJ Bacău

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here