O buhuseanca, in staful redactional national al liceenilor

4.345

stefaniaConsiliul National al Elevilor si-a ales reprezentanti Biroului de Presa, care functioneaza pentru al doilea an consecutiv, fiind coordonat de reprezentantul Departamentului de Educatie si Comunicare (Relatii Externe). Candidatii au depus aplicatii in perioada 18-28 februarie 2013, prin intermediul platformei suport a Consiliului National al Elevilor, Wedu.ro. Rolul Biroului de Presa este de a asigura promovarea structurii prin intermediul tuturor mijloacellor de care dispune si de a intretine contactul cu presa.

Anul acesta, numarul aplicatiilor depuse a ajuns la 36, acestea fiind evaluate de catre reprezentanti ai Departamentului de Educatie si Comunicare (Relatii Externe), Consiliului National al Elevilor, redactori ai unor publicatii centrale, precum si de Chelgate Public Affairs & Public Relations. In premiera, in noua componenta a Biroului de Presa al Consiliului National al Elevilor, in mandatul 2013, se afla si Stefania Cristiana Colbu, redactor C.J.E. Bacau, presedinte al C.S.E., Colegiul „Ion Borcea” Buhusi.

Eleva foarte buna, responsabila, cu spirit de initiativa, Stefania Cristiana Colbu spune: „Am aplicat pentru functia de redactor in Biroul de Presa al Consiliului National al Elevilor, deoarece sunt de parere ca este «piatra filosofala» a Biroului de Presa: acel statut activ ce ma poate face sa ma autoexplorez, chiar si autoexploatez, pentru a pune in valoare organizatia pe care o respect si in care ma implic de aproximativ trei ani. Pot mentiona ca, pentru mine, important este «sa daruiesc» elemente din experienta si aptitudinile mele activitatilor pe care le voi desfasura. Alaturi de colegi mei imi propun sa ajut la dezvoltarea si cresterea vizibilitatii organizatiei, devenind astfel «vocea scrisa a elevilor» din România.”

Ion Fercu

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here