O bătrână de 83 de ani a fost accidentată pe trecerea de pietoni, iar șoferul, în vârstă de 74 de ani, a fugit

3.416

Identificat de polițiștii din Buhuși după ce a provocat accident și a părăsit locul faptei La data de 12 ianuarie a.c, Poliţia orașului Buhuși a fost sesizată prin 112, despre faptul că, un pieton a fost acroşat de un autoturism al cărui conducător auto ar fi părăsit locul accidentului.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că, o localnică de 83 de ani, în timp ce traversa strada Nicolae Bălcescu din Buhuși pe trecerea pentru pietoni, a fost acroşată de un autoturism care a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Polițiștii au identificat autoturismul în cauză, abandonat pe o stradă din localitate.

Totodată, a fost depistat și conducătorul auto, respectiv, un bărbat de 74 de ani, din localitate. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi au fost recoltate mostre biologice de sânge. În continuare se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Comunicat IPJ Bacău

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here