O altfel de sâmbătă pentru copiii catolici din parohia „Înălțarea Sfintei Cruci”

2.540

Preotul Claudiu Nedelciu, de la biserica catolică „Înălțarea Sfintei Cruci” din Buhuși, a organizat ieri, 23 aprilie, o zi deosebită pentru peste 20 de copii din parohie. Au profitat de vremea excelentă de afară si au facut un gratar, au mancat dulciuri si s-au jucat la pădure.

„Fiind Săptămâna Altfel, ne-am gândit să facem și noi altfel învățătura credinței. În fiecare sâmbătă ne întâlnim la biserică cu acești copii, adolescenți. Împreună vrem să-l înțelegem mai bine pe Dumnezeu, nu numai la biserică, dar și în natură, întâlnindu-ne, comunicând între noi, să formăm un grup, să ne cunoaștem și să ne înțelegem mai bine noi, ca oameni. În primul rând trebuie să fim oameni. Abia apoi, putem pune în evidență valorile creștine. În zilele noastre, din păcate, cei mai mulți stau în fața calculatorului sau a tabletei și lipsește dialogul.” –  a spus părintele Claudiu.

Într-un Buhuși lipsit de oportunități și activități, avem nevoie de cât mai multe acțiuni de acest gen. Sperând la o implicare mai pregnantă și din partea celorlaltor parohii din oraș, îl felicit pe părintele Claudiu! Un mare LIKE din partea Buhusi.NET.

catolici4

catolici1

catolici2

catolici3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here