Notele FINALE la BAC și analiza rezultatelor elevilor de la CT „Ion Borcea” Buhuși

3.437

Pe data de 10 iulie, Ministerul Educației Naționale a publicat notele finale obținute de absolvenții claselor a XII-a la examenul de Bacalaureat 2017. Dacă inițial, după depunerea celor 981 de contestații, județul Bacău întregistra o medie de promovare de 83,54 (ce ne situa pe locul II pe țară, după Sibiu), acum, după rezolvarea contestațiilor, rata a ajuns la 84,53 %, care ne duce direct pe cel mai înalt loc pe podium.

Note finale BAC 2017 – Ordine alfabetică

Note finale BAC 2017 – În ordinea mediilor

Cea mai mare medie a fost obținută de eleva Știrbu Elena-Raluca (9,78), podiumul fiind completat de Ghirvu Ioana (9,76) și de Șendrea Elena (9,66). În total, elevii buhușeni au obținut șapte note de 10 la această ediție a examenului de Bacalaureat.

La Colegiul Tehnic „Ion Borcea” Buhuși, rata de promovare a examenului a fost 82,69%, puțin sub media județeană, dar peste cea națională de 72,9%. Din totalul de 104 absolvenți ai claselor a XII-a ce au susținut examenul la Buhuși, 86 au reușit să obțină notă de trecere. Au fost și cinci participanți din promoții anterioare, însă doar unul a reușit să promoveze examenul.

colegiul_tehnic_ion_borcea_buhusi

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here