Noi victorii pentru HC Buhuși la Junioare I

2.149

Returul Campionatului Național de Junioare I la handbal feminin a început cu al doilea turneu organizat pe teren neutru, la Onești.

Aici, handbalistele noastre au avut de disputat doar două jocuri. Au pierdut în fața echipei LPS Vaslui și au câștigat meciul contra celor de la LPS Botoșani.

Prima etapă de după acest turneu a avut loc pe teren propriu. HC Buhuși s-a impus miercuri, 4 februarie, în fața echipei CSS Bacău cu scorul de 31-29.

„Suntem mulțumiți că ne-am asigurat un loc calificabil pentru turneul semifinal, ocupând momentan locul al doilea. Se califică primele patru echipe din grupă și ste o diferență mare între locul 3 și locul 4, așadar echipele rămase pe dinafară se vor bate pentru acest ultim loc calificabil, 4. Vom juca pe teren propriu meciurile cu aceste 3 echipe și vor fi meciuri strânse, cu siguranță. Am mai spus-o, dar personal sunt bucuros că avem foarte mulți spectatori și că am reușit să-i readucem langă handbal, după atâția ani de pauză.” –  a declarat pentru Buhusi.NET vicepreședintele HC Buhuși, Gheorghe Butuc.

Astăzi, 7 februarie, HC Buhuși a reușit o victorie spectaculoasă, 38-23, în deplasarea de la LPS Suceava.

Programul următoarelor etape:

HC Buhuși – LPS Piatra Neamț pe 18 februarie

LPS Roman – HC Buhuși pe 25 februarie

HC Buhuși – LPS Botoșani pe 28 februarie

LPS Vaslui – HC Buhuși pe 25 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here