Navetistii din Buhusi vor plati mai mult pe transportul public

4.236

Persoanele care fac naveta pe traseul Bacau – Buhusi vor trebui sa scoata din buzunar cu 1,5 lei mai mult decit pina acum pentru un bilet de transport public.

Consilierii judeteni bacauani au aprobat majorarea tarifului la transportul public judetean de persoane pe traseul Bacau – Girleni – Buhusi. Pretul biletului pentru traseul de 26 kilometri s-a majorat la de patru lei la 5,5 lei pe calatorie.

Societatea care se ocupa de transport a cerut marirea pretului ca urmare a cresterii pretului combustibililor cu 85%, a salariului minim pe economie, a contributiei la bugetul de stat si a cheltuielilor.

 

Stefan POPA ziaruldebacau.ro

10 COMENTARII

  1. -Ma mir ca nu au scumpit cu mai mult ,ca in  comparatie cu SC. ALEXDOMAT,firma de transport persoane care are trasee  pe rutele BUHUSI-COMUNE AFERENTE ,CARE ARE UN TARIF MULT MAI MARE ,ADICA 4RON/10KM.SA LE FIE RUSINE .CRED CA AVEM CEL MAI MARE TARIF DIN TARA.
    -SI CRED CA TOT NOI SINTEM DE VINA CA ACCEPTAM ASA UN TARIF RIDICAT, IN  LOC SA NU MAI CIRCULAM CU EI ,SI SA MEREM CU OCAZIE,CA SINT DIN ABUNDENTA

  2. nu pot intelege de ce alti trebuie sa faca treaba noastra.Primaria s-au persoane din buhusi sa faca acest transport persoane.De ce trebuie sa ne impuna Bacaul ce bani sa dam pe acest serviciu!.Chiar din Buhusi nu sa gindit nimeni la asta,si daca tot au marit cei din Bacau si noi sa le marim taxa de stationare cum a zis Puiu.

    • dudu, nu stiu ce taxa de stationare exista…dar daca aceasta taxa s-ar mai scumpi, automat s-ar scumpi iarasi biletul de transport, ceea ce nu prea este ok pentru noi navetistii…:P

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here