Muzica si stand-up de sarbatori la Buhusi

2.577

Restaurantul Runc va gazdui pe 26 decembrie, a doua zi de Craciun, un show memorabil. Sase  tineri din Buhusi au creat un eveniment unic in Buhusi dar care continua o traditie ce a inceput acum 2 ani cand tot in aceesi zi a avut loc primul stand up din Buhusi sustinut de Stefan Zaharia. Dupa ce in 2010 l-a adus la Buhusi pe Doru Octavian Dumitru, anul acesta a adus un alt eveniment unic la Buhusi : un spectacol cu trupa de la Teatrul Tineretului Piatra Neamt pentru liceeni de la Borcea.
Acum Stefan propune un stand-up cu teme de sarbatori si, alaturi de 5 tineri muzicieni din Buhusi, vor oferi un show eveniment.

In afara de stand-up vor fi si doua recitaluri de muzica de sezon cantata in stilul lor,  de la swing la salsa si jazz sau blues. Cei care vor canta miercuri la Runc au terminat scoli de muzica asa cum este Dragos Nutu care a terminat Conservatorul la sectia Chitara, Alex Ursei a terminat Conservatorul la sectia Pian, Stefania Georgescu si Claudia Nastrut au urmat cursurile scolii populare de arte iar Wilhelm Sebastian este un deja bine cunoscut lider de formatie in orasul Buhusi – formatia Antares. Spectacol va avea  multe surprize si un set de piese pe toate gusturile.” – ne-a declarat Stefan Zaharia

Show-ul incepe miercuri, 26 decembrie orele 20:00 la restaurantul Runc,

Pretul unui bilet este de 15 lei iar rezervari se pot face la numarul 0746 054 518

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here