Multe probleme tehnice la lucrarea din partea de jos a orașului

5.677

vladimirescu

Lucrările de anvergură începute acum un an de zile în partea de jos a orașului, ce au ca scop modernizate strazilor Tudor Vladimirescu, George Cosbuc, Ion Voda cel Cumplit, 9 Mai, 8 Martie, Pionerului si, partial, Ion Borcea, merg din ce în ce mai prost, cei mai afectați fiind chiar locuitorii acelor zone. 

“Au apărut multe lucruri ce nu au fost anticipate de către proiectant. Faptul că nu există planuri concrete ale rețelelor de apă și canalizare din zonă a dus la apariția multor probleme tehnice. Facem tot posibilul pentru a grăbi lucrările. În zilele următoare va veni o comisie ce va evalua situația. Îmi cer scuze față de locatarii din zonă. Lucrările trebuiesc finalizate pănă în august 2014.” – a explicat primarul Ionel Turcea.

10 COMENTARII

  1. Nu stiu pe ce finantare a fost facuta lucrarea.Ceea ce spune domnul primar e ceva de domeniul fantasticului… O lucrare de constructie (executie) nu se poate realiza fara un anumit proiect, cat ar fi el de sumar… NU poti faci niste decopertari (sapatura) pana la stratul suport ( 20 – 30 – 40 cm ) de capul tau fara AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE DATA DE PRIMARIE…. scuza asta este mai mult decat penibila, din partea unei persoane care e ADMINISTRATOR a unei urbe… cel mai probabil e pe finantare europeana, si firma de consultanta a zis stop furtului facut de asociatii primariei….

  2. daca era angajata o firma care sa aiba in spate suficienta experienta si muncitori care stiu despre acest gen de lucrari nu era nici o problema,asa s-a preferat o firma obscura si oamenii care locuiesc acolo sufera.nu se face nici unde in lume asa ceva.pe de alta parte nici cu cei de la hidroconstructia care lucreaza pe casa de apa nu stiu de ce se misca asa de greu,trebuia atacate alte 2 strazi dar in ritmul lor nu vad cand se va intampla acest lucru.cine aude dar mai ales cine ia masuri?????

  3. Daca ar fi situatia dezastuoasa pe strada domnului primar si daca ar sta cu masina in curte de un an de zile ca nu ai pe unde sa iesi ,asa cum e pe str T Vladimirescu -daca ai inota prin noroaie si si te-ai vedea nevoit sa stai cu gunoiul de o luna in curte ca nu mai poate intra nici o masina de gunoi ,din cauza craterelor , zau ca ai spune ca toate scuzele domnului primar Turcea , nu fac nici cit o hirtie igienica folosita Pai in ce tara traim , oameni buni , cind scindezi un oras in doua si vezi cum partea de sus a orasului, este prospera , civilizata moderna si partea de jos ,chiar daca este la soseaua nationala , nu este decit un ghetou al tiganilor ,al mizeriei ca iti vine sa spui ca asta se cheama bataie de joc In urma ploilor de alaltaieri, apa ajunsese la un metru si ceva , pe un teren desfundat , si am ramas cu masina in mijlocul baltii , penreu ca rotile patinau sub apa pe solul clisos Si ce sa faci in situatia asta , decit sa ridici ochii la cer si sa ii blestemi pe cei de la Primarie ca sa dea Dumnezeu sa aiba soarta noastra , asa cum ne-au facut-o ei Stiti cit lucreaza lucratorii asia cureabilitarea ? exact doua ore pe zi cel mult -in rest dorm in cabina utilajelor Nu am vazut nici un lucrator de la Primarie sa vina sa vada ce se intimpla aici Cred ca chem televiziunile sa vina sa vada ce catastrofa traim noi aici in zona de jos

  4. AM SCRIS IN CELE 2 COMENTARII CA NU COMENTEZ ELEMENTE NEGATIVE DIN ORASUL MEU NATAL!DAR IMBUNATATIREA SITUATIEI STRADALE ESTE CEVA DE NECONCEPUT FARA UN PLAN TEHNIC SI PROIECT STABILIT SI APROBAT DE CEI AUTORIZATI SI CU FONDURI CORESPUNZATORE SI TERMENE DE UNCEPUT DE LUCRARI SI TERMINARE DINAINTE STABILITE!FAPTUL CA CINEVA REAMINTESTE CA TOTUL VA FII REZOLVAT INAINTE DE ALEGERI ORASENESTI MA INGRIJOREAZA!MARELE SCRIITOR ION LUCA CARAGIALE A SCRIS DESPRE ACESTE TARE A LE SOCIETATII ROMANESTI PENTRU A DEVENI IREPETABILE SI CONDUSE DE INTERESE ELECTORALE!ESTE MAI USOR DE INVATAT DE LA CARAGIALE “CELE RELE” IN LOC CA CELE RELE SA SE SPELE!COLENBERG SILVIU-ISRAEL

  5. are dreptate SENECA……va bateti joc de noi,cei care locuim in partea de jos a orasului…..ce o sa facem la iarna ca nici nu putem sa bagam masinile in curti…..dar nu mai mult de atat incepe scoala……nu-i intereseaza pe edili deloc ca doar au strazi bune.VA BATETI JOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. Ma suna mama ingrozita de ceea ce este pe tudor vladimirescu. e strigator la cer. Sa vina televiziunile de la bucuresti ca cea din buhus sigur este cenzurata de primarie.

  7. revin la ce am scris in urma cu o saptamana si fac urmatoarea corectie-cei de la hidroconstructia au inceput cele doua strazi de care aminteam respectiv canalizarea pe str.bodesti si tineretului case.abia acum am constatat acest lucru pe viu ,bravo se poate,parca totusi un pic intarziate lucrarile,dar e bine.fata de cei din zona de jos e chiar foarte bine .sa dea domnul sa fie si finalizate la timp.pe de alta parte cei din primarie nu au de gand sa plombeze strazile,macar cele principale unde e un trafic intens ca ne rupem masinile si picioarele in gropi?a.i.cuza,i.i.de la brad,voiaga,etc.sau vor sa se pomeneasca cu niste procese costisitoare din parte celor care isi distrug masinile?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here