Modernizarea străzii Bodești se apropie de final

1.463

Lucrările de modernizare ale stărzii Bodești sunt pe ultima sută de metri, anunță primarul Vasile Zaharia pe pagina sa de Facebook.

Modernizare a carosabilului a costat 3,5 milioane de lei, iar banii sunt proveniți din împrumutul contractat în anul 2015. Lucrările au început cu întârziere pentru că proiectul inițial nu includea și înlocuirea rețelei de apă.

„În 2017 am stat de vorbă cu locuitorii, le-am explicat situația și au înțeles că totul este spre binele lor. Nu am vrut să-mi bat joc de banii publici și să încep modernizarea carosabilului atât timp cât rețeaua de apă era veche de peste 35 de ani! Am vrut să facem o lucrare de calitate, sănătoasă, să nu fim nevoiți să spargem stratul de beton la orice avarie.” – se arată în postarea primarului.

În anul 2017 a fost înlocuită rețeaua de apă potabilă, iar lucrările au costat 618 857 lei. După aceste lucrări, au fost realizați 2 kilometri de drum, dală de beton de 23 cm, de la zona „Mocani” până la intersecția cu strada Orbic. În plus, au fost realizate podețe și rigole pentru scurgerea apelor pluviale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here