Miss & Mister Boboc, apucatii si publicul-sardea

5.273

E nevoie de un stadion pentru spectacolul-concurs Miss & Mister Boboc, alliceenilor buhuseni. Mobilizati si de curiozitatea artistica, politistii, jandarmii si pompierii buhuseni au stat pe baricade vreo sase ore, pentru a stavili elanul celor care încercau sa intre în sala mare a Casei de Cultura, biletele la negru ajungând la 10 lei bucata. Înghesuiti dupa modelul conserva-sardea, peste sapte sute de spectatori au ovationat non-stop. Prezentatorii, Corina si Iulian, au fost în forma maxima, cele zece perechi concurente au risipit energii uriase. Vestimentatia a sfidat Criza. Nicio aluzie politica în show.

Generosi, sponsorii au recompensat cu parale si bunuri. Bobocii au defilat/dansat/cântat, au trecut prin furcile caudine ale probei de inteligenta, sub ochii unui exigent juriu aplaudat/fluierat. În principiu, totul a stat sub semnul spiritului Hollywood, concurentii interpretând roluri din filme precum Familia Addams, The Mask, Fred & Barney, Scary Movie, Step Up, White Chicks, Alice în tara minunilor, Marilyn Monroe însasi gasindu-si întruchiparea într-una dintre interpretari. „Gâscanii” de clasa a XII-a, organizatorii concursului, au fost la mare înaltime, decorurile dementiale, în vreme ce parada costumelor ecologice, moda gafitti, (trupa a X-a A, bestiala) a taiat rasuflarea publicului. Cu un mini-show, studentul-artist Stefan Zaharia a aruncat în aer publicul-sardea. Profesorul Nicolae Botezatu, regizorul, a jubilat.

Când juriul a anuntat rezultatul, pompierii au crezut ca e cazul sa intervina. Încoronata Miss Boboc, Amalia Sapatoru, alias Marilyn Monroe, ne-a spus, cochetând cu lacrima bucuriei: „Ma asteptam sa câstige Larisa Smarandescu. E frumoasa-foc, desteapta. Baiatu’ a câstigat pe bune; are stofa, a muncit mult. A fost emotionant, greu, superb, un public nebun de zece cu plusuri, mama a plâns…” Mister Boboc, Gabriel Agaleanu, se astepta sa câstige: „Sunt talentat la actorie, asta a facut diferenta. Ma asteptam sa câstige partenera mea de dans, Silvia Totu, care are de toate pentru o Miss. M-a impresionat publicul. Totul a fost de vis; un spectacol de calitate, decent”. Concurenta fiind acerba, au fost acordate multe premii: Silvia Totu si Rares Turcu, locul al II-lea, pe treapta a treia a podiumului urcând Larisa Smarandescu si Bogdan Grigoras. Camelia Lucaci si Alexandru Corocea au primit mentiuni, Miss & Mister Originalitate au cucerit Andreea Gangut si Marius Casieriu, cu Miss & Mister Eleganta au fost încununati Catalina Dediu si Cosmin Gradinaru.

Cei mai buni dansatori au fost Mirela Rotariu si Catalin Amariutei. Miss & Mister Chic: Veronica Baciu si Marius Fântânariu. Premiul pentru perspicacitate a revenit Ralucai Blanariu si lui Dragos Beicu, în vreme ce premiul de popularitate a fost adjudecat de Madalina Buga si Cosmin Sârbu. La discoteca, gura sloboda a adolescentului a prins viteza. „Ba, ar trebui sa mai dam trei spectacole, ca sa potolim foamea artistica a târgului!” „Asta-i buna! Se apropie tezele si olimpiadele. Crezi ca ne lasa apucatii astia sa ne tot ducem viata în show-uri?!” „Ba, e jale cu apucatii: carte, carte si iar carte! Dar, sa fim sinceri: când e vorba despre show-uri din astea, de alte proiecte, trudesc la greu, alaturi de noi, amarâtii astia de bugetari!”

Ion Fercu – desteptarea.ro

8 COMENTARII

  1. Care au fost bietii profesori care ne-au ajutat? Ca tare sunt curioasa :-j
    Hai sa fim sinceri macar o data…profesorii care au fost la Casa de Cultura au fost mai mult spectatori la repetitii, si-au dat foarte putini cu parerea ;)…ajutor nu prea a fost…citez un profesor care a spus bine “s-au descurcat f bine chiar si fara profesori”…asa ca…hai sa lasam minciunelele la o parte.

  2. a fost ssooooooooooooooooooooooooper tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. din partea colegei lui burlacu daniela mooooooooolte felicitari mistarului boboc gabi cat si colegilor care au mai participat….
    ne vedem la scoala
    si va pupa terminatorul:))))))))

  4. cu toate ca nu sunt eleva al liceului Borcea sunt si eu boboaca,am participat si eu la miss si nu e foarte usor cum pare din public…de aceea vreau sa felicit toti concurentii in primul rand pentru curaj si pt munca depusa 🙂 si nu cred ca ar trebui nimeni jicnit

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here