Miss & Mister Boboc 2023 – Liceul Teoretic „Ion Borcea” Buhuși

3.223

Vineri, 3 martie, sala mare a Casei de Cultură „Elisabeta Bostan” a găzduit Balul Bobocilor 2023 al elevilor de la Liceul Teoretic „Ion Borcea”.

Tema Balului a fost „Superheroes”, iar fiecare concurent și-a ales să interpreteze câte un erou din animațiile Marvel și DC.

În tradiționala întrecere a bobocilor s-au înscris 11 perechi: Asmin Lupu și Darius Moisă, Ruxandra Beganu și Augustin Doboș, Raluca Manda și Alexandru Luca, Maria Corbuleț și Eduard Sava, Bianca Andrei și David Iliescu, Daria Pătrășcan și David Nechita, Georgiana Savinoi și Angel Turcea, Briana Andrei și Alex Cuptor, Tiziana Agoroaie și Andrei Pușcalău, Daria Beruică și Nicu Drăgoi, Melisa Prisecaru și Francesco Morariu.

Fiecare din cele 11 perechi au fost „antrenate” pentru probe de elevi din clasele mai mari, totul sub supravegherea mai multor cadre didactice, principalii responsabili fiind prof. Andreea Cojocaru și prof. Mihaela Rugină.

În cele peste 3 ore, probele de talent și dans la care au fost „supuși” concurenții au fost intercalate de momente artistice susținute de profesioniști sau de elevi.

Premianții sunt următorii: Miss & Mister Boboc 2023 – Tiziana Agoroaie și Andrei Pușcalău; locul 2 – Daria Beruică și Darius Moisă; locul 3 – Asmin Lupu și Nicu Drăgoi.

Titlurile de Miss și Mister Popularitate le-au revenit elevilor Maria Corbuleț și Darius Moisă, conform unor sondaje realizate online.

Miss & Mister Boboc 2023 – Tiziana Agoroaie și Andrei Pușcalău

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here