Mihail Lupu este în viață, sănătos, dar într-o stare de depresie

4.777

lupu

Se pare că misterul dispariției afaceristului buhușean Mihail Lupu va fi elucidat în curând. Tabloidul Libertatea susține că acesta se ascunde la o mănăstire din județul Neamț, la unul dintre duhovnicii lui.

Surse judiciare ar fi declarat pentru Libertatea: “La scurt timp de la declararea dispariţiei, am obţinut dovada că persoana căutată de noi este în viaţă şi, mai mult, chiar ţinea legătura cu unul dintre apropiaţii familiei. De pe telefonul persoanei date dispărute a fost contactat un personaj al cărui telefon era sub puterea unui mandat de supraveghere tehnică.”

Tot din aceleași surse aflăm că, Bogdan Lupu, fratele afaceristului, a declarat: “Fratele meu e undeva la o mănăstire în zona Neamţ, la unul dintre cei doi duhovnici ai lui. E sănătos, dar într- o stare de depresie. Ne-a rugat să-i respectăm intimitatea şi să-l lăsăm să coboare de acolo pentru a lămuri situaţia”.

UPDATE: 17:12 – IPJ Bacău confirmă cele de mai sus:

Comunicat de presă:

Bărbatul de 40 de ani, din orașul Buhuși, sesizat ca fiind dispărut de la domiciliu, a fost găsit de polițiștii băcăuani, la o mănăstire din județul Neamț.

La data de 26 mai a.c., polițiștii din orașul Buhuși au fost sesizaţi de o femeie cu privire la dipariția, la data de 18 mai, a unui bărbat de 40 de ani din localitate.

În urma investigațiilor desfășurate în baza sesizării, la data de 29 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul IPJ Bacău l-au găsit pe bărbatul în cauză la o mănăstire din județul Neamț.

Acesta declarat că nu a fost victima niciunei infracțiuni.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here