Mici bucurii pentru bolnavii din Spitalul Orășenesc Buhuși

2.376

Împreună cu mai multe cadre medicale din Spitalul Orășenesc Buhuși, medici și asistenți, cu primarul orașului Buhuși, Vasile Zaharia, protopopul PC Pr. Vasile Cozma, Isp.pr. Florin Vizitiu , au fost oferite pacienților internați în Secția de Psihiatrie Cronici cadouri specifice Sărbătorilor de Paște.

„Au fost momente unice, emoționante, atât pentru noi, cât și pentru pacienți, care au pregătit și ei câteva surprize pentru noi, respectiv felicitări pictate manual, ouă roșii pictate, flori etc. Această acțiune a fost o continuare a tradiției noastre de a fi alături de cei bolnavi și la ceas de mare sărbătoare. Mulțumesc pe această cale tuturor colegilor mei care au ajutat, prin donațiile lor, și care au făcut ca această acțiune de suflet, la care noi toți tinem foarte mult, să aibă loc și să-i bucure pe pacienții noștri”, ne-a declarat Constantin Poiană, managerul Spitalului Orășenesc Buhuși.

De la medicii din Secția Psihiatrie Cronici s-a primit apoi următorul mesaj: „Pacienții noștri vă mulțumesc pentru ca, la fel ca de fiecare dată, nu i-ați uitat! Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături și celor care s-au gândit la noi! Din bănuții adunați (de la voi), pacienții vor avea un mic foișor în curtea secției. ”

desteptarea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here