Medalie de bronz la “nationala” de fizica

5.467

razvan_fizica_bronz

După mulți ani de “secetă” la olimpiadele naționale, un elev din Buhuși sparge gheața.

Răzvan Petru Secure, elev în clasa a VI-a la Școala “Mihai Eminescu”, a reușit să obțină Medalia de Bronz la Faza Națională a Olimpiadei de Fizică ce a avut loc la începutul lunii aprilie la Satu Mare. Profesorul îndrumător, Ioan Mihalcea, ne-a spus că “Răzvan a muncit foare mult și merită pe deplin acest premiu”.

razvan_secure_mihalcea

“Sunt bucuros de această reușită, dar dacă aș fi fost puțin mai atent la proba practică aș fi putut obține un loc mai bun. Abia aștept ediția de anul viitor” – ne-a declarat Răzvan.

diploma_secure

5 COMENTARII

  1. FELICITARI ! Tanarului dar si domnului profesor care ar trebui si el medaliat pentru contributia la dezvoltarea reala si cu adevarat durabila a orasului ! Voi propune colegilor din Consiliul Local aprobarea unei HCL prin care sa recunoastem excelenta si sa rasplatim efortul tinerelor cu aptitudini peste medie si ale profesorilor care nu au uitat ca vocatia aceasta de “dascal’ este o datorie ! Este datoria de a face lumina peste intunericul indolentei si al nestiintei inocente care trebuie slefuita !

  2. Felicitari premiantule!!! Felicitari echipei cu care Razvan a lucrat.
    Iata ca, in minunatul nostru orasel cresc si se instruiesc tineri de mare valoare.
    Aceste evenimente sunt atat de importante si merita sa fie facute cunoscute. Sunt, cu adevarat, “esente tari tinute in doze mici”.
    Multumim Buhusi.NET!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here