Maxim și Ioan Gyuri Pascu & The BW au încântat atmosfera în prima zi de concert

3.888

Prima seară de concert de la Zilele Orașului Buhuși 2015 a început cu un recital de peste două ore al ansamblului de muzică populară Comorile Neamțului care au incântat audiența cu o multitudine de dansuri și cântece populare din mai multe zone are țării.

_MG_1963

Prezentatoarea evenimentului a fost nimeni alta decât Briana Olteanu, solistă a acestui ansamblu. Buhușeanca de 14 ani a arătat calități foarte bune de moderator, pe lângă cele deja consacrate de interpretă de muzică populară.

A urmat trupa Maxim, fapt ce a creat isterie mai ales în rândul fetițelor de 10-15 ani. Cei patru băieți s-au ridicat la așteptările publicului lor și au arătat că știu să facă atmosferă. Hiturile lor, care au strâns câteva zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, au făcut să răsune centrul orașului.

_MG_2013

Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers au încheiat prima seară de spectacol de la Buhuși cu un recital de zile mari. Au schimbat atmosfera și au introdus spectatorii în lumea muzicii blues-contry. Ioan Gyuri Pascu (voce și chitară acustică), Teo Boar (chitară, voce) și Vlady Cnejevici (clape, voce) au oferit buhușenilor un show live de calitate, au creat o atmosferă de pub, intimă, iar prestația lor a fost recompensată de numeroase aplauze și aprecieri.

_MG_2085

Totul a fost transmis în direct pe www.buhusi.net și peste 2500 de vizitatori au urmărit show-ul online.  Top Telecom a asigurat streamingul iar Axial Music ne-a oferit regia video.  

Vom fi și astăzi „în aer” pe Buhusi.NET după ora 17.  Îi veți putea vedea și auzi pe Vasile Muraru și Valentina Fătu, Oana Sârbu, Gabriel Dorobanțu, Georgiana Păduraru, Jean de la Craiova și What’s Up și alții!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here