Masini incendiate la Buhusi

1.401

masinaLinistea orasului Buhusi a fost tulburata ieri dimineata de sirenele pompierilor. Initial, pe 6 decembrie, la ora 03.52, Garda de interventie cadrul Detasamentului de Pompieri Bacau a fost solicitata sa intervina in orasul Buhusi, pe str. 1 Mai, la nr. 10, unde fusese anuntat initial un accident rutier. La fata locului, lucrurile stateau cu totul altfel. Trei masini ardeau, insa focul a fost pus de o mina criminala, nefiind vorba de nici un accident rutier. Focul pus intentionat a vizat autoturismele Audi A6, nr. inmatriculare BC-28-SAS, autoturismul marca Mercedes A 160, nr. inmatriculare BC-01-GIA, si autoturismul marca Mercedes Vito, nr. inmatriculare BC-91-VAS.

“Autoturismele se aflau parcate in momentul producerii incendiului. Focul s-a propagat de la autoturismul Audi A6 la autoturismul Mercedes Vito, datorita folosirii intentionate a unei surse de aprindere de catre o persoana necunoscuta”, declara slt. Andrei Grecu, ofiter de relatii publice in cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bacau. In urma incendiului au ars elemente ale partii din fata (capota, aripi fata, masca fata, cauciuc stinga), iar la partea din spate: bara, stopul stinga, aripa stinga, de la autoturismul Audi A6.

La Mercedesul A 160 au ars cauciucurile din fata, aripile din fata, masca si capota, iar la autoturismul Mercedes Vito, elemente din partea din spate (haion, bara spate, lampi de semnalizare). In cauza s-a intocmit dosar penal. Cercetarile continua in vederea stabilirii autorului.

ziaruldebacau.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here