Manelist din Buhusi: “Uraganul Sandy mi-a furat numele”

3.023

Alexandru Urgie, un manelist faimos din oraşul Buhuşi, spune că el folosea numele de scenă Uraganul Sandy, pentru a face haos la nunţi, botezuri şi cumetrii, cu mult înainte ca americanii să-i fure cu neruşinare porecla şi să o folosească pentru a denumi un vînticel de origini dubioase.

“E strigător la cer ce se întîmplă, mînca-ţ-aş”, spune Sandy. “M-a sunat rudele de la provincie să mă întrebe de ce am lovit New York-ul. L-a sunat pe tata, care e la puşcărie, să-l întrebe de unde am avut bani să plec în state să distrug Washingtonul. Păi, se face aşa ceva, boss?”.

Cu toate astea, Alexandru spune că situaţia nu i-a perturbat foarte mult cariera, din contră de el primind de 10 ori mai multe comenzi de cînd oamenii au aflat că poate rupe copaci, distruge poduri şi smulge acoperişuri. “Mi-am schimbat numele în Urangutanul Sandy, ca să nu fie buclucuri. Da’ tot mă sună lumea. Ba să le dărîm un coteţ de găini, ba să le sparg un geam. Nu trebuie decît să deschid gura şi să cînt”.

 

 

Acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare - by catavencii.ro

7 COMENTARII

    • Nu inteleg cum poate sa glumeasca cineva pe seama unui astfel de lucru,cand deja s-au inregistrat atatea pierderi umane si materiale… Nu stiu cine este “pamfletarul”,dar nu a fost nici pe departe inspirat…

  1. auzi si la cretinutzu’ asta….el e din Buhusi, dar l-au sunat rudele din PROVINCIE :)))…..acu’ nu mai sunt asa de sigura ca-mi pare rau c-am parasit metropola Buhusi 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here