Lovit cu furca-n cap

2.773

Politistii buhuseni au asistat de la distanta la conflictul dintre doi barbati din comuna bacauana Racova. Politistii din cadrul Sectiei 9 Politie Rurala Buhusi se aflau in patrulare cind au observat ca cei doi indivizi au devenit agresivi.

Pina la interventia agentilor, unul dintre indivizi l-a lovit pe celalalt cu o furca in fata. Cei doi se aflau sub influenta bauturilor alcoolice, iar conflictul dintre ei a pornit de la niste neintelegeri mai vechi.

Politistii i-au despartit pe batausi si au aflat ca au de-a face cu Neculai C., 69 de ani si Emil B., 64 de ani, ambii din comuna Racova.

Primul dintre ei l-a atacat cu furca pe Emil B., iar in urma leziuni suferite, victima a fost transportata la Spitalul Buhusi unde a ramas internata. Politistii fac cercetari intr-un dosar penal deschis pentru lovire sau alte violente.

 

 

(R.I.) ziaruldebacau.ro

6 COMENTARII

 1. ca de obicei….politia buhusului sta si se uita la asemenea fapte si daca au chef intervin daca nu,nu….Daca isi faceau treaba cum trebuie si interveneau la timp,poate nu era nevoie ca unul din cei doi sa ajunga la spital.Din pacate suntem (aparati) de niste incompetenti.

  • Vai eliza  imi “place ” comentariul tau. Nicioadata nu veti fi multumiti de ceea ce face politia. Ma intreb daca erai tu in locul lor ce faceai? In restnumai de bine. 

 2. uneori nu-mi vine sa cred ca se pot intampla astfel de lucruri…mi se pare imposibil sa traiesti asa ceva…aud tot mai des situatii de genul asta si sunt ingrozita:(

  • Si va fi si mai rau sa stii. Iti pot da niste detalii pentru a avea o viziune despre ceea ce se intampla. 
   4 oameni la rutiera care trebuie sa lucreze in trei schimburi plus libere, plus concedii medicale si de odihna.
   O patrula de ordine publica pe un schimb care este nevoita sa acopere tot orasul
   Trei oameni la investigatii criminale care instrumenteaza dosarele penale pe tot orasul si nu numai. 
   Deci fa tu un calcul si vezi daca trebuie sau nu sa te ingrozesti. si incearca sa gasesti alternative pentru un oras mai sigur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here