Locurile 2 și 4 pentru buhușenii George Butuc și Cristi Lungu la Campionatul Național de Culturism și Fitness 2021

4.126

La Sibiu, în weekendul ce tocmai s-a încheiat, a avut loc Campionatul Național de Culturism și Fitness 2021. Printre sutele de sportivi s-au numărat și doi buhușeni: Cristi Lungu (foto dreapta) și George Butuc (foto stânga).

Aceștia au concurat la categorii diferite și au venit acasă cu rezultate importante: George Butuc – locul 2 la Culturism Clasic, iar Cristi Lungu – locul 4  la categoria Culturism Seniori 75KG. 

„A fost o experienta inedita si un vis implinit, acela de a urca pe scena la un astfel de concurs. A fost un drum greu, anevoios si plin de incercari peste care am trecut cu rabdare si calm, reusind astfel sa ajung la scopul dorit. Vreau sa va multumesc tuturor celor care ati fost alaturi de mine si m-ati sustinut pe tot parcursul acestei experiente deosebite. Ii multumesc antrenorului meu, George Miron, care m-a indrumat, ajutat si sustinut pe tot parcursul pregatirii mele competitionale, reusind sa urc pe scena si sa ajung la cea mai buna forma a mea! O sa urmeze si alte competitii la care o sa particip si o sa reusesc sa obtin rezultate mult mai bune!” – a declarat George Butuc într-o postare pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here