Loc de joacă modernizat în Parcul Dendrologic

3.918

Primăria Buhuși a finalizat modernizarea unui loc de joacă din Parcul Dendrologic. Copiii care vin aici se pot juca pe terenul de sport cu pavele din cauciuc, dotat cu porți de minifotbal și panouri de baschet.

La sfârșitul lunii august, primarul Zaharia a anunțat anularea concertelor de Zilele Orașului și folosirea celor 70 000 lei pentru amenajarea locurilor de joacă. Cea mai mare parte din suma respectivă a fost folosită pentru modernizarea acestuia. Luna trecută, aici era un teren de joacă impropriu, cu praf mult și nesigur pentru copiii și pentru celelalte persoane din parc.

Spațiul este monitorizat video, dar primarul face apel și la cetățeni pentru menținerea zonei. Terenul este îngrădit, iar în spatele porților au fost montate plase de protecție.

În luna septembrie au fost schimbate toate băncile din cele trei parcuri din zona centrală și a fost reamenajat și părculețul de pe strada Florilor. Primarul Zaharia anunță că pavele din cauciuc vor fi montate și în zonele cu leagăne în viitorul apropiat, iar instalațiile vor fi reparate sau înlocuite.

Modernizarea s-a făcut cu o echipă proprie a Primăriei, de la Serviciul Spații Verzi.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here