Zilele Orasului Buhusi au fost live pe Buhusi.NET

11.792

Pentru prima data, Zilele Orasului Buhusi au fost LIVE pe internet. Buhusi.NET, cu sprijinul TOP TELECOM, a incercat sa ofere buhusenilor de pretutindeni ocazia de a vedea concertele organizare de Primarie si de Consiliul Local Buhusi.

Pe aceasta cale multumim celor aproape 2000 de “telespectatori” ce au urmarit acest eveniment pe site-ul www.buhusi.net.

 

Click AICI pentru galeria foto.

22 COMENTARII

  1. Mi-am luat inima-n dintzi si m-am uitat si eu l-a spectacol…tocmai ma uit la unu’, saracu’, caruia nu-i place apa, nu da cu sapa si asta-i el, cu asta-basta….nu se gaseste nimeni sa-i scurteze suferintza baiatului asta???

  2. Pe cind un spectacol si in partea de jos a orasului , undeva prin Colonia Bistritei , pe la Blocul NA T O pe la fostul Complex Comercial Lac ….. Ar fi interesant Domnule Primar , ati mai fost vreodata , dupa alegeri , prin zona de jos a orasului ? Sau nu va prieste zona……

  3. Este o mare rusine primarul asta al vostru!In primul rind v-a jignit pe voi cei din Buhusi prin faptul ca a adus numai numai tigani cu muzica tiganeasca!!!! Cu alte cuvinte v-a facut pe toti tigani!A, cred totusi ca acestia au fost votantii dumnealui cu mici si bere!Drumurile din Buhusi sunt de tara, fara canalizari fara asfalt fara nimic dar in schimb cu taxe impozite!Este genul de primar comunist nerusinat si fara scrupule!!!El se lafaie pe banii vostrii!!Asa va trebuie va meritati soarta !V-ati vindut pe mici si bere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here