Lista finală cu cei ce vor primi locuințe ANL

9.138

anl_buhusi

Astăzi, 2 octombrie, în ședința Comisiei ANL s-a stabilit lista finală, în ordinea punctajelor, a celor ce vor primi în cel mai scurt timp locuințe la blocurile ANL de pe strada Ion Vodă cel Cumplit.

Pentru o mai bună gestionare a noilor locuințe și pentru a elimina posibilii datornici, cosilierul Cristian Cojocaru a propus ca viitorii chiriași să prezinte, la momentul semnării contractului, dovada că nu au datorii la bugetul local (amenzi, impozite sau alte datorii). Această propunere a fost acceptată în unanimitate de toti cei prezenți.

“Până pe 15 octombrie 2013 locuințele trebuie să fie repartizate” – ne-a declarat primarul Ionel Turcea.

Reamintim că blocurile ANL de la Buhuși cuprind 12 apartamente cu trei camere, 30 de apartamente cu două camere și 6 garsoniere. Acestea vor fi repartizate în funcție de numărul de membri ai familiei. Există 48 de locuințe iar lista aprobată astăzi cuprinde 52 de solicitanți eligibili. Ultimele patru persoane se află pe o listă de rezervă.

 

VEZI LISTA FINALĂ ANL

3 COMENTARII

  1. de ce nu se publica si locul de munca si functia ce o ocupa toti cei care au fost alesi in lista pt locuintele ANL??????????………aceasta lista e cam dubioasa deoarece aici apar multe persoane necasatorite ,fara copii iar locuintele ANL au facute cu bani europeni in sprijinul familiilor cu copii care nu isi pot permite sa cumpere o casa cu bani CASH .Edilii orasului ar trebui sa prezinte buhusenilor mai multe detalii despre fericitii alesi in lista pt locuintele ANL.Rog si alti buhuseni sa isi exprime punctul de vedere sa nu se treaca cu vederea acest lucru ff important

  2. Habar nu ai despre ce vorbesti. Locuintele sunt pentru tineri pana in 35 de ani care au un serviciu. Asa suntem noi, romanii, atotstiutori, dar de fapt suntem vai de capul nostru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here