Licoarea miraculoasa care ne-ar putea scapa de cosmarul chimioterapiei

4.867

“Când dai, la început dai din ceea ce ai, apoi, la un moment dat, dai din ceea ce ești” – Părintele Arsenie Boca

Zilnic mor, în jurul nostru, smirontriviți de necruțătoarea boală canceroasă, prieteni, rude, colegi. Cu toții își leagă speranțele de chimioterapie, metodă terapeutică folosită în lumea întreagă, crezând că această metodă îi va ajuta să scape de cumplitul flagel. Este de-a dreptul cutremurătoare suferința bolnavilor de cancer întâlniți în secțiile de oncologie! Am cunoscut atâția bolnavi de cance care infruntă efectele secundare ale acestei terapii, adulată și disprețuită în egală măsură. Uneori, după multă suferință, rezultatele chimioterepiei au prelungit viața unor bolnavi. Alteori, celula canceroasă, hrăpăreață, n-a mai dat nicio șansă bolnavilor. După ce ani de zile au spus pacienților că această terapie este singura cale pentru a încerca să se elimine cancerul, medicii de la Clinica “John Hopkins” din Statele Unite au hotărât să prezinte și calea alternativă de tratament a cancerului.

Într-un studiu, acești cercetători menționează că tratamentul prin chimioterapie presupune “otrăvirea” celulelor canceroase cu rată mare de creștere, dar sunt distruse și alte celule cu creștere rapidă din măduva spinării, tractul gastro-intestinal etc, iar organe importante cum ar fi ficatul, inima, rinichii sau plămânii sunt iremediabil afectate.

Specialiștii renumitei clinici americane au demonstrat că o metodă modernă în lupta cu această cumplită boală poate fi aceea a înfometării celulei canceroase. De aceea, medicii au prezentat alientele care trebuie evitate pentru a împiedica celula canceroasă să se multiplice.

limonadaExistă, însă, un miracol anticancer păstrat în mare secret. O sursă de mare încredere – Eugen Giurgiu, doctor în biochimie, cu competențe în fitoterapie și nutriție ne-a transmis o informație care ne-a tăiat respirația! Două ingrediente la îndemâna oricărui bolnav de cance reprezintă o alternativă sănătoasă la chimioterapie. Timp de trei ani, în America, s-a experimentat un produs natural, foarte simplu și eficient, pe un lot de 70.000 de subiecți. Rezultatele au fost remarcabile! O limonadă a fost administrată bolnavilor de cancer, atât celor care au făcut deja chimioterapie, cât și unui număr semnificativ din lotul martor, care nu începuse acest tratament. Rezultatele au fost uluitoare: starea de sănătate a bolnavilor din fiecare grupă s-a îmbunătățit semnificativ și boala n-a mai recidivat. În cazul bolnavilor care se temau că zilele lor sunt numîrate, boala n-a mai avansat și nu s-au observat metastaze. Tratamentul este benefic și ca metodă de preveniție. Preparatul poate să ucidă celulele canceroase și este de 10.000 de ori mai eficient decât chimioterapia! Lămâia are numeroase proprietăți terapeutice și studiile au dovedit că modestul fruct este un remediu împotriva cancerului, verificat în diferite forme de cancer. După mai bine de 20 de probe de laborator, realizate începând din anii 1970, rezultatele au arătat că extractul de lămâie distruge celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de plămâni, de sân, de prostată și de pancreas.

În comparație cu produsul Adryamicin, un drog chimioterapeutic, folosit în mod uzual, extrasul de lîmâie cu bicarbonat acționează de 10.000 de ori mai bine și încetinește creșterea celulelor canceroase, spun specialiștii. Și mai uimitor este faptul că limonada aceasta distruge doar celulele maligne, dar nu le afectează pe cele sănătoase. În privința bicarbonatului de sodiu, acesta schimba PH-ul corpului și se afirmă că este de mare folos în toate formele de cancer.

Extrasul de lămâie cu bicarbonat, o alternativă naturală la tratamentul prin chimioterapie, se prepară astfel: într-un litru de apă se fierbe (timp de un minut) coaja unei lămâi și se lasă la macerat de seara până dimineață. În dimineața zilei următoare, lichidul se filtrează. În acest macerat se stoarce sucul lămâii, apoi se adaugă miere (după gust) și o linguriță de bicarbonat. Bolnavii trebuie să consume zilnic un litru de limonadă preparată în acest mod. De asemenea, leacul miraculos se poate administra preventiv, fiind un tonic pentru întregul organism.

Dr. Miron Ioan- Medic primar de familie, doctor in Științe Medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here