Let’s Do It Buhusi, un succes! – Imagini

3.649

Peste 150 de voluntari au participat astazi la strangerea de PET-uri si pungi din lunca Bistritei.

Au fost mai multi decat ne asteptam, si acesta este un lucru bun. Elevii  de la Colegiul Tehnic “Ion Borcea” Buhusi, Scoala “Mihai Eminescu” si Scoala “Stefan cel Mare”, insoiti de cativa profesori au reusit sa stranga peste 200 de saci mari cu PET-uri si pungi din plastic de pe o suprafata de cca. 2 hectare – ne-a spus la final Simona Maftei – Compartimentul Protectia Mediului de la Primaria Buhusi.

Cu o floare nu se face primavara, dar suntem siguri ca voluntarii de astazi nu vor fi printre cei care vor arunca gunoaie in natura. Toti au vazut cat de greu este sa le strangi si cat de frumos arata totul fara ele.

4 COMENTARII

  1. Da injositii aia de candideaza la primarie, care este ea primarie… de ce nu actioneaza si ei? de ochii lumii macar, sa mai slabeasca, ca in afara sa manance,sa beie, sa minta nimic nu stiu sa faca 🙂

  2. Oare chiar nu se simte nimeni?In fiecare an vad bietii copii strangand gunoaiele din orasul asta.Oare asta e treaba lor?NU s-a vazut asa ceva nicaieri.Da niste amenzi de sa-i usture pe cei care fac mizerie nu se poate?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here