Lecții deschise la Școala „Mihai Eminescu”, în cadrul Caravanei ASPIRE FOR TEACHERS

3.864

Gazda Caravanei ASPIRE FOR TEACHERS la Buhuși a fost profesorul de limbă Engleză, Nick Munteanu. Aspire for Teachers este un program pedagogic inovativ pentru învățători și profesori de gimnaziu din școlile publice.

„Am avut sprijinul conducerii școlii, Oana Mălinici și Judit Păduraru si pe al colegilor, si al unui sponsor local, dar și sprijinul comunității Aspire pentru a putea filma în condiții bune toate activitățile. Am avut și sprijinul John Maxwell Team, reprezentată de către Simona Muscă pentru un workshop cu cadrele didactice si invitații din afara școlii.” – a declarat prof. Nick Munteanu. 

În cadrul vizitei, invitații au luat parte la lectii demonstrative susținute de invățătoarele Ana Mălinici și Aurora Anghelina. 

”Am rugat 2 colege din școală, Ana Malinici și Aurora Anghelina, pentru a susține lecții demonstrative. Am ținut și eu o lecție de dirigenție cu clasa mea despre ‘Bullying’. Activitățile colegelor mele au constat într-o combinație de muzică, desen, dans, lumea poveștilor prin vorbele copiilor, citire, matematică, multă creativitate și lucru în echipă din partea elevilor. A fost o bună oportunitate de a ne prezenta așa cum suntem noi ca școală în fiecare zi, o echipă. Am fost lăudați și apreciați, chiar și orasul Buhuși a fost primitor prin magnoliile înflorite. A fost un schimb de experiență foarte placut. Nu realizezi cât de multe faci până nu te vad și alții și te apreciază pe buna dreptate. Mulțumesc de ajutor tuturor celor implicați.” –  a completat gazda. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here