Laptele si cornul, varianta … gunoi

3.802

La scolile din Buhusi, programul „Laptele si cornul” este derulat cu nabadai.

Prof. Oana Cristina Malinici, director al Scolii „Mihai Eminescu”, spune: „Produsele lactate furnizate de S.C. ALBALACT S.A Alba, depozit Bacau, nu sunt distribuite la timp (motivul: «Nu sunt masini»). soferii care aduc produsele sunt schimbati aproape saptamanal (invoca faptul ca au salarii mici…), iar cand ajung în oras nu cunosc traseul, scoala «Mihai Eminescu» avand un efectiv de 562 elevi beneficiari ai acestui program, masina cu lactate ar trebui sa ajunga macar o data pe saptamana, avand în vedere ca se distribuie 2810 portii de lapte/saptamîna. Cu telefoane la firma, cu insistente, reusim sa aducem produsele în scoala, aproape saptamanal. Produsele de panificatie furnizate de S.C. EURONIC S.R L. Bacau sunt distribuite conform programului, nu sunt probleme de calitate. Merele au fost distribuite în perioada ianuarie – martie 2011 de firma S.C. LUC’S IMPEX S.R.L. Itesti. Produsele au fost, în procentaj mare, de calitate inferioara (mere lovite, patate, gramaj mic). Copiii nu le-au apreciat si multe au ajuns la gunoi”.

Directorul Scolii „Mihail Andrei”, prof. Ciprian Zaharia, adauga: „Calitatea produselor nu este întotdeauna în conformitate cu normele de igiena si consum (mere deshidratate sau stricate)” . Tot laconic, dar fara dubii, prof. Maria Tarniceru, director la Scoala Nr. 5, spune: „Referitor la calitate, merele au fost de cele mai multe ori mici, nespalate, stricate”.

I. Fercu – desteptarea.ro

2 COMENTARII

  1. adica suntem intr-o economie de piata,unde cel mai bun si cel mai competitiv invige si 20 de ani inca ne poticnim de mediocru,de nesimtire si ignoranta.in putine cuvinte trebuie anulat contractul cu firma respectiva si asa mai departe.alegeti firme si oameni seriosi.ori nu cumva cineva aer profit de pe urma acesrui contract..am lucrat in primaria buhusi ca administrator in anii 2000 si cunosc destul de bine cum functioneaza sistemul.daca dupa 20 de ani ajungem sa ne impiedicam de organizarea structurilor atunci nu mai e nimic de adaugat.rusine.

  2. o firma care face transportul de un produs alimentar si nu ajunge la timp cel mult de 3 ori trebuie schimbata  NU continuand cu orice pret (adica inbolnavirea copiilor) nu cred ca e necesar sa primim produsele de la Bacau,Iasi,Piatra n. s.a.m.d.p. avem si noi in oras panificatii si se poate face un contract foarte simplu cu ei CHIAR SI DOMNUL PRIMAR ARE AR PUTEA FACE UN BUN NEGOT CA DUMNEALUI SE PRICEPE LA AFACERI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here