Lansare de carte și teatru

3.594

Săptămâna trecută am fost invitați la lansarea o lansare de carte, un tip de eveniment din ce în ce mai rar în urbea noastră.

IMG_0870

Este vorba despre Vol. 3 Fabulous, o carte cu fabule scrise de copii de la Cercul de Teatru din cadrul Clubului Elevilor Buhuși. Sala de teatru de la Grădiniția nr. 6 s-a dovedit neîncăpătoare pentru zecile de copii, părinți și susținători ai actului artistic.

Ștefan Zaharia, coortonatorul Cercului de Teatru: „Ne bucurăm în mod deosebit că, în mijlocul campaniei electorale, buhușenii au lăsat grijile deoparte și au venit într-un numar mare la sala de teatru a Clubului Elevilor Buhuși de la Grădinița nr.  6 pentru a asista la spectacolul de lansare a volumului 3 de fabule Fabulous, fabule scrise de tinerii elevi/actori ai Cercului de Teatru pe care îl coordonez. Spectacolul a fost o premieră deoarece a fost realizat exclusiv de elevii clubului, fără ajutorul meu. Acest spectacol se vrea a fi un <<Extemporal>>, un examen cu public al elevilor ce nu vor mai putea frecventa cercul din anul școlar următor, absolvind clasa a 12-a. Urmează un schimb de generații, dar publicul a putut viziona și un fragment realizat de membrii noii generații de actori, elevii clasei a 4-a de la Școala Ștefan cel Mare (nr. 2), clasa doamnei Manuela Cozma. Spectacolul a fost un succes și sperăm că și cartea va fi unul. Ne dorim să ne vedem și la anul pentru volumul 4 și le mulțumesc în mod deosebit tuturor celor prezenți la eveniment și le mulțumesc public pentru susținerea pe care o arată acestor copii talentați din oraș.”

IMG_0875

IMG_0877

File_000 (2)

1 COMENTARIU

  1. Ma bucur sa citesc ca generatia de tineri buhuseni sunt incurajati sa isi manifeste creativitatea.Fiind lipsiti de avantajul unui oras mare si dezvoltat, multi copii talentati risca sa nu isi atinga potentialul. Succes in continuare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here