Lansare de carte – “Audienta”, de Ion Fercu

4.724

Astazi, in incinta librariei Alexandria din Buhusi, zeci de elevi, profesori, oameni de afaceri, politicieni locali si nu numai –  prieteni, dupa cum ar spune insusi Ion Fercu, au vrut sa fie alaturi de scriitorul buhusean la lansarea celui mai nou roman al sau, “Audienta”.

 

Au luat cuvantul, pe rand, Carmen Mihalache – scriitor si redactor-sef al revistei ”Ateneu”, Calistrat Costin – scriitor, presedinte la Uniunea Scriitorilor din Romania (Filiala Bacău) si criticul si istoricul literar Petre Isachi. Invitatul special al evenimentului a fost  Damian Draghici – laureat al Premiului Grammy, care a sustinut un scurt, dar foarte impresionant recital la nai.

 

Foarte pe scurt, romanul este marturia cutremuratoare a unui barbat cu numele de Adam, un medic roman imigrant in Italia, aruncat in inchisoare pentru o crima necomisa. Adam este acuzat ca ar fi deconectat de la aparate pe o pacienta, Letitia, aflata in moarte clinica. Dar medicul este fidel juramantului facut lui Hippocrate, desi credinta lui intima este ca eutanasia e o solutieLa inchisoare, doctorul Adam Potra va traversa infernul, neincetand sa lupte pentru a-si demonstra nevinovatia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volumul este disponibil pentru a putea fi cumparat la Libraria Alexandria.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari Domnule profesor, scriitor, publicist si director al C.T. “Ion Borcea” din Buhusi,
    pentru noua aparitie editoriala.
    Cu consideratie, Dr. Miron Ioan, medic primar de familie si doctor in stiinte medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here